reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Ja zaczelam uzywac to kolo jak Mayeczka zaczela juz siadac co bylo kolo 4 miesiaca. Plus byl taki, ze wiedzialam, ze jej sie nic w nim nie stanie jak sie zachwieje.
Na samym poczatku miala mate na ktorej lezala z zabawkami.

Ta mata to cos takiego jest :
EME0757_1lg.jpg

reklama
Agata077 ja teraz akurat walczyć przeciwko osłonkom nie będę, jak mały załapie pierś bez to tak będzie jadl, ale jeśli brodawka zrobi znowu a kuku to nie będę się przeciwstawiala temu, bo ja przy Oti miałam próby odstawienia osłonki nawet na dwa tygodnie, ale produkcja mleka się kurczyla, a jak do nich wracałam to wszystko było ok:) dla tego dla mnie to cudowne rozwiązanie, czasami tylko w gościach męczyło mnie to wieczne wyparzanie, Ale wiem, że bez nich nie karmiłabym 9 miesiecy, poza tym teraz planuje karmienie tylko do 6 miesiąca, chyba że dziecko będzie strasznie męczylo z powodu odstawienia. Postaram się tym razem odstawić od piersi zanim wroce do pracy.

Anavel nie przejmuj się tym, co napisała ell. Ja też nie tak dawno broniłam pieluch tetrowych na tym forum i spotkałam się z podobną reakcją ze strony innych Czerwcówek, jak Ty. W temacie Szykujemy wyprawkę wolno chyba tylko chwalić się, co kto sobie kupił już dla malucha i co jeszcze zamierza zakupić oraz chwalić zakupy innych przyszłych mam. Wygłaszanie opinii nie jest tu chyba mile widziane.:no:

Dorcia nierozumiem twojego postu tymbardziej ze temat pomiedzy ell a anavel uwazalam za zamkniety powtarzam po raz ostatni KAZDY MA PRAWO WYPOWIADAC SWOJE OPINIE ALE NIE KAZDY MA PRAWO SIE Z TYM ZGADZAC mam nadzieje ze jest to jasne i dalsze ciagniecie tematu jest bezzasadne !!!!

Widzę że grono obrażonych coraz większe. Ech.... szkoda czasu na jakieś kłótnie. Każda i tak zrobi co będzie chciała a takie posty i tak nikogo nie przekonają :-(

Wiecie co, to przykre, że wyrażanie wlasnej opini na jakis temat jest odbierane jako atak na osobe, która temat poruszyła. Przecież forum jest po to, żeby powymieniac poglady, nawet pokrytykować, ale nie kłocic się. Zaczyna sie wtedy robic nieprzyjemnie. Niepotrzebnie. Podajcie sobie łapki na zgode i uszanujcie na wzajem swoja indywidualność. :tak::-)

Hejka to ja też coś powiem - znalazłam takie śliczności że az mi żal przez 3 dni było że niestety niemoge sobie na to pozwolić - podziwiajcie

Załączniki

• 20081218133027.jpg
    20081218133027.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 20081218132752.jpg
    20081218132752.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 49
cudo. mnie sie też takie podobają. ale też mnie nie stać no i narazie mamy z dziećmi wspólną sypilanię. tak też myślę że czas szybko leci i zaraz taka sypialnia byłaby strasznym obciachem przed koleżankami czy kolegami dziecka :-) i kolejny wydatek. więc jak ja będę coś organizować postaram sie by było to dość uniwersalne. zwłasza meble, można za to poszaleć z dodatkami (dywanik, firanka)

reklama
Do góry