reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Cześć Dziewczynki,
ja dziś przybywam z dobrą radą dla tych o mniejszych wymiarach ;-) Wczoraj kupiłam sobie w H&M 2 pary spodni ciążowych... w dziale dziecięcym :-D:-D:-D
Niestety ja z tych, którym jeszcze solidne trochę brakuje do spodni z golfem. Ale wynalazłam portki bawełniane, takie trochę ja do fitnessu, czarne, z prostymi nogawkami i wywijanym pasem (normalnie golf!! :-D)za 39 zł i drugie, takie bardziej "normalne", ecru ze ściągaczem za 59 zł. Czyli, jak widać, dałam mniej kaski, niż za najtańsze ciążówki :tak: A pewnie porteczki posłużą mi i bez ciąży.. Mam nadzieję!

reklama
Dostałam wreszcie swój wylicytowany wózek z allegro, wszystko jest ok, jedno kółko wymaga tylko regulacji, spróbuję później wstawić fotki.

Cześć Dziewczynki,
ja dziś przybywam z dobrą radą dla tych o mniejszych wymiarach ;-) Wczoraj kupiłam sobie w H&M 2 pary spodni ciążowych... w dziale dziecięcym :-D:-D:-D
Niestety ja z tych, którym jeszcze solidne trochę brakuje do spodni z golfem. Ale wynalazłam portki bawełniane, takie trochę ja do fitnessu, czarne, z prostymi nogawkami i wywijanym pasem (normalnie golf!! :-D)za 39 zł i drugie, takie bardziej "normalne", ecru ze ściągaczem za 59 zł. Czyli, jak widać, dałam mniej kaski, niż za najtańsze ciążówki :tak: A pewnie porteczki posłużą mi i bez ciąży.. Mam nadzieję!
Ty to musisz być jakas kruszynka;-), ja ledwo mieszcze sie w 40,jeszcze trochę to będę jak wieloryb:-D

Ty to musisz być jakas kruszynka;-), ja ledwo mieszcze sie w 40,jeszcze trochę to będę jak wieloryb:-D

Gumisia nie przejmuj się ja ledwo wchodzę w 44 ( przy wzroście 176 cm) ale po ciąży szybko wrócimy do siebie :-) już nasze maleństwa się o to postarają :-D:-D:-D.

ja juz sie nie mieszcze w 44 ale pocieszam sie ze 46 jeszcze mi spada :) nagorsze jest to ze wszystko poszlo mi w uda i brzuch niewiem co zrobie po porodzie ;(

Ja się jeszcze mieszczę w moje 42, ale tylko w wersji ciążowej... choć w tym też kryje się pewnien "haczyk", bo zazwyczaj idąc na zakupy przymierzam tylko 42 i jeśli jest za małe, to odstawiam, a co:). Już kiedyś nosiłam 46 i nie po to chudłam, aby mnie jakieś głupie ubrania dołowały;-).

chyba że ciuch jest wyjatkowy, to wtedy może przymierzę większy... ale nie ma duzo takich ciuchów;-).

Mi też urosło w pupie...

beata1980 i ja sie boje z tymi brodawkami, ze karmic nie bede mogla. To moja pierwsza ciąza dlatego jeszcze bardziej mnie to przeraza. Ale sa nakladki korygujace. Zastanawiam sie nad ich kupnem.

beata1980 i ja sie boje z tymi brodawkami, ze karmic nie bede mogla. To moja pierwsza ciąza dlatego jeszcze bardziej mnie to przeraza. Ale sa nakladki korygujace. Zastanawiam sie nad ich kupnem.
Polecam Wam mamusie krem na brodawki PURELAN, super łagodzi pekające brodawki do 3,4 dni i po sprawie:tak:

reklama
I ja preferuje zakupy na allego. Co prawda nie zawsze można trafić (kurtka którą zamówiłam okazała sie podroba z Chin, szła 2 miesiace i przyszla za mała hehehee) ale wiekszosc rzeczy jest trafiona. Własnie na allegro są fajne zestawiki ciuszków dla maluszków :) i naprawde warto :)

Do góry