reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
No jest taki jeden........ z lusterkiem :-D:-D:-D

oj to cos czuje, ze u mnie bez "jogi" i pomocnej dloni meza sie nie obejdzie :-D:-D:-D

No toż nie mówię, że sama będę sobie zaglądać, ale ci wszyscy lekarze, położne, odwiedzający... :-D:-D:-D

Odwiedzajacym od mojego tylka wara :-p:-D:-D:-D
Nie licze tez na to, aby meza tuz po porodzie on interesowal (w sensie, ze pierwsza dzidzia skutecznie wypelni nam czas) :-)
a lekarze i polozne podczas porodu zobacza te...strefy w gorszym stanie, niz w poporodowych, czystych damskich bokserkach :-D

zakochalam sie w tym kompleciku
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP...ductID=z6J_AAABdKkAAAEfTDhNPEN_&ProductPage=0

Ostatnia edycja:
Sunniva a czemu nic jeszcze nie kupiłaś dla maluszka?Nie chcesz zapeszać?

milkada nie chodzi o to, że nie chcę zapeszyć, jakoś jestem optymistycznie nastawiona i wiem, że wszystko musi być w porządku;-) Po prostu prawie wszystkie "grube" rzeczy typu wózek, łóżeczko, fotelik do auta i wiele, wiele innych mam po Majce i są one w idealnym stanie. Po prostu czekam aż poznam płeć i jeśli będzie chłopiec to będę musiała kupić większość ciuszków, bo Majcia miała takie raczej babskie a jeśli dziewuszka to właściwie nic bym nie musiała kupować, ale wiadomo na jakieś łaszki pewnie i tak się skuszę:-) Ot i taki to powód:tak:

Wiem ze jeszcze sporo czasu mamy, ale pokaze wam co kupilam.
Kolezanka chwalila te "wielorazowe majtki poporodowe" w przeciwienstwie do tradycyjnych jednorazowych, ktore byly na nia za luzne i nic nie trzymaly.
Zamowilam, ogladne i powiem wam co o nich mysle ;-). Poki co pokazuje aukcje:
WIELORAZOWE majtki POPORODOWE ___SIATKOWE___ 2 SZT (549909036) - Aukcje internetowe Allegro

Fakt, że te majciochy nie wyglądają najlepiej, ale są naprawdę świetne:tak: Miałam je po pierwszym porodzie i teraz też je sobie sprawię, dobrze utrzymują podkłady różnej wielkości, przepuszczają powietrze i błyskawicznie schną po upraniu. A taką mega wielką podpachę, jakie są potrzebne zaraz po porodzie to raczej ciężko będzie upchnąć w zwykłych gatkach, no chyba, że będą parę rozmiarów większe;-)

reklama
Do góry