reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

my zarezerwowalismy to biale, drewniane, z kazdej strony ma szczebelki. Niestety nie wyciagane pojedynczo, a caly bok, ale mysle, ze z czasem sie cos dokupi do zabezpieczenia, albo podlozy koc. Rozmiar 70/140 i mysle, ze to jest w DE ten standardowy (ponoc nawet latwiej kupic przescieradla i posciel do nich. Nie wiem, w kazdym razie wiecej ich widuje tu, ale za takie pieniadze to i nie bedzie szkoda wymienic pozniej na zwyczajne lozeczko bez szczebelek. Juz takie, jak mala sobie wybierze :)
Turystyczne zamowie moze u tesciow, w koncu bedzie potrzebne jak bedziemy do nich przyjezdzac :-p
Kiedys tez planowalam kupic tylko turystyczne, ze wzgledu na obijanie, ale ze zamierzam min. rok spedzic w domu, a potem zaraz rodzenstwo, to mysle, ze nie bede chciala trzymac dziecka calymi dniami w lozeczku (a nawet sama sie nie da :D ), a do pozniejszych zabaw, w chwilach gdy bede potrzebowala paru chwil na obiad czy dom ogarnac, wole duzy kojec.
Blat do przewijania kupiismy od kogos tez za grosze (15€), przymocujemy go do starego malego biurka, badz komody, mysle, ze kupowanie calej komody z przewijakiem za >100€ na te pare m-cy to jednak nie ma sensu. A poza tym z poczatku lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni pewnie, wiec na dodatkowa komode juz nie bedzie nawet miejsca. A za to sprawie sobie koszyk dla malenstwa na tych drewnianych kolkach do domu :)))

reklama
Hej.
No to zaszalałam sobie na Allegro. Zobaczcie....
Przed ciążą chodziłam raczej w krótkich bluzeczkach, bluzach, sweterkach itd., teraz zaczyna mi brzunio wyglądać pod tymi ubraniami więc sprawiłam sobie kilka dłuższych :tak: Za 2 tyg lecę do Polski na urlop także akurat będą czekały na mnie.:-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 33
  • 3.jpg
    3.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 28
  • 4.jpg
    4.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 25
  • 5.jpg
    5.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 29
A ja się ostatnio zakochałam w tym wózku. Niestety aukcja kończy sę dzisiaj ale może jeszcze kiedyś pojawi się na allegro. Kurcze tylko że wózek ma kupić babcia i dziadek, a niestety mamy z mamą lekko różny gust :-D

Załączniki

• CLASSIC_2007_07.jpg
    CLASSIC_2007_07.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 57
Kamireszel,
super ciuszki, też je obserwowałam. Ale ja mam mega pecha - niestety nawet najmniejszy rozmiar jest na mnie za duży! :szok: Dlatego zamówiłam sobie portki z szerokim ściągaczem na górze, o rozmiar większe, niż noszę normalnie - mam nadzieję, że mnie pomieszczą :-D Niestety są do kolan, no ale coś za coś, wyglądają czadowo i mają w opisie "you can dance", co oznacza, że będę COOL mamuśką :sorry:

karmiszel ;-) a wiesz ja też jakiś czas temu zamówilam 2 takie same rzeczy jak twoje tylko w innym kolorze ( sweterek ten czarno czerwony i ten szary z paskiem a ja w kolorze fiolet z żółtym i zielony) :-D:-D:-D umówiłam się z nimi że bezpośrednio do IE mi je przysłali za przesyłke płaciłam chyba z 5 zł więcej niż jak do PL na Allegro zamówiłam sobie też spodnie ciążowe, które też mi tu wysłali i tak wyszło dużo taniej niż jakbym tu miała je kupic

Ja od zawsze mam problem ze spodniami- mam mega długaśne nogi i zawsze wszystkie spodnie są na mnie krótkie:baffled: Zaryzykowałam tu biorąc rybaczki- mam nadzieje, że w pupie będą dobre a długość jaka będzie taka będzie :sorry: Może nie będę wyglądała jak pajac :-D

reklama
Do góry