reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Dziewczynki wszystko przesliczne!!!Ja tez znowu cos dzisiaj kupilam,nie moge sie pochamowac jak widze sklepy dla dzieciaczkow.

Czyli wielkie lowy rozpoczeto!!!! Jakby nie bylo to do poczatku czerwca zostaly jeszcze tylko 4 msc a to nie tak wiele na robienie wyprawki:tak: Wszystkim mamom zycze udanych lowow:)

reklama
My byliśmy dzisiaj w reserved kids... ale nic nie kupiłam :wściekła/y::angry::no: obiecałam M że wstrzymam się do następnej wizyty u gin - jak dzidzia pokaże to będzie wiadomo czy atakujemy różowe sukienki czy niebieskie spodenki

A oglądałam dzisiaj 2 śliczne sukieneczki :happy::happy::happy:

Byle do 4 lutego :)

O, nocanko, to my chyba jestesmy juz jednymi z niewielu, ktore nie wiedza, kogo maja w brzuszku. Tylko ze ja bede miala jeszcze pozniej swoje usg!!
Nie wytrzymam :-(

Ja dzis wpadłam do NEW LOOK jak burza złapałam spodnie dla siebie wiecej sie nie dało bo moj M niecierpi zakupów ...

No to jest okropne - ta niewiedza. I nie zacznę na dobre zakupów póki nie będę wiedziała na co się zanosi... W sumie z pewnego względu to dobrze, zamiast kupować ciuszki w chwili obecnej całe finanse skupione są na remoncie. Mój M kilka dni temu powiedział mi iż w nocy jak spałam rozmawiał z naszą dzidzią (!) :sorry::sorry: i Ona mu powiedziała że w chwili obecnej bardziej potrzebuje kafelek w łazience i paneli w pokoju niż ciuszków :happy:

O, nocanko, to my chyba jestesmy juz jednymi z niewielu, ktore nie wiedza, kogo maja w brzuszku. Tylko ze ja bede miala jeszcze pozniej swoje usg!!
Nie wytrzymam :-(
Ale to wcale nie oznacza, że ja dowiem się pierwsza, mam niesamowie przeczucie - dzidzia nie pokaże.... :eek::eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny prześliczne te ciuszki i buciczki, no cudo:tak::-)

Ja też jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka i podobnie jak nocanka na razie skupiam się na panelach i kafelkach;-)

Ja remont planuje na wiosne dopiero. Chce odświeżyć śniany jeszcze nie wiem co dokładnie. Napewno strzelimy sobie jakiś ładny kolorek.

reklama
Do góry