reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

My tez obejrzelismy juz troche roznych wozkow i jak na razie nasz typ to Chico:
ST74127BR.JPG

tylko kolor inny niz ten na zdjeciu - ale takiego koloru jak mi sie podoba nie moge znalesc na necie.
Wozek jest razem z nosidelkiem/fotelikiem samochodowym do 9kg, ktore normalnie montuje sie do tego wozka i wtedy maluch jezdzi przodem do rodzicow. Ma bardzo duzo roznych funkcji i dopinanych czesci na zime np. Sprawdzalismy w sklepie prowadzi sie calkiem dobrze :)
W sobote jedziemy ogladac wiecej i zobaczymy, czy znajdziemy cos ciekawszego.

reklama
Dziewczyny cudne rzeczy i ceny naprawdę okazyjne:tak:
Ja wczoraj też się rozglądałam na allegro za takimi mega pakami ciuszkowymi, oczywiście używanymi, ale dobrych firm i są po prostu prześliczne. Mozna kupić kilkadziesiąt rzeczy w jednej paczce za niewielki % wartości tych rzeczy. Ale muszę jeszcze poczekać bo po pierwsze nie wiem jaka płeć a po drugie to na razie są cieplejsze ciuszki a my będziemy potrzebowały letnie.
Ach już sie nie mogę doczekać jakichś zakupów:-)

Sunniva, jakiej firmy i jaki model jest ten wozek, co masz?
Jelsi 3-kolowiec, to TYLKO na takich kolach wlasnie.
A nie bylo do niego jeszcze czasem moze torby?

angelika, nie wiem jakie sa przepisy w Polsce, ale wiem, ze w Niemczech np. nie ma co liczyc na foletiki samochodowe z wozkow, gdyz by nadawaly sie do samochodu, trzeba do nich dokupic specjalne pasy, ktore kosztuja wiecej, niz caly nowy fotelik samochodowy....

Takze tym sie w ogole nie kieruje, a fotelika bede szukala moze i uzywanego, wazne, by byl dobrej firmy.

Carmi firma to Hauck a model Traxx Marlin 3, torby nie było w komplecie, była do dokupienia osobno. Z tego co wiem to ten model nie jest juz produkowany:-( Żałuję bo chciałam dokupić fotelik, który mogłabym wpinać w stelaż wózka, ale już chyba nigdzie go nie dostanę:no:

Co do fotelika to ja radziłabym akurat tą rzecz kupić nową, no chyba, że z jakiegoś pewnego źródła bo kupiony tak w ciemno może być powypadkowy a wtedy już nie jest bezpieczny dla naszego maleństwa:sorry:

angelika ja mam ten termometr i nie jestem z niego zadowolona:no: Pokazuje jakąś przekłamaną temperaturę, np ja na takim rtęciowym mam 37 a on pokazuje 35, zresztą ile razy by się nie zmierzyło to za każdym pokazuje co innego, no ogólnie lipa. Jak moja córcia zachorowała to nie miałam w ogóle zaufania do pomiarów z tego termometra i kupiliśmy inny. Teraz jak się druga dzidzia urodzi to chcę kupić Brauna do mierzenia w uchu, pomiar jest już po 1 sek i z tego co czytałam w necie ma wiele pozytywnych opinii.

Co do fotelika to ja radziłabym akurat tą rzecz kupić nową, no chyba, że z jakiegoś pewnego źródła bo kupiony tak w ciemno może być powypadkowy a wtedy już nie jest bezpieczny dla naszego maleństwa:sorry:

hmmm...niby ludzie pisza w aukcjach, ze nie powypadkowe, ale masz racje, pisac moga wszystko...

kurcze :dry:

a Hauck chyba jest w DE dosc popularny to popatrze, czy maja podobne na ebay. Choc mysle, ze i tak polece rodzicom kupic na polskim allegro, bo pewnie taniej.
Nawet taki by mi juz wystarczyl
http://allegro.pl/item518830427_wyprzedaz_kolekcji_wozki_na_amortyzatora_pl_pr.html
wazne tez jest, by mial raczke przekladana.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry