reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
A dla mamus z zagranicy mam fajna stronke z ciuszkai ciazowymi :tak:
Seraphine Maternity Wear

A co do trojkolowcow, to ja jakos tak przekonana do nich nigdy nie bylam, a jak mi jeszcze znajoma w niedziele opowiedziala, ze widziala ostatnio faceta, ktoremu przy wjezdzie na kraweznik dziecko z wozka wylecialo przez to jedno kolko z przodu, to zwatpilam, czy w ogole sie nimi interesowac...
Carmi mialam 4 kolowy i 3 kolowy i jezdzilam tez zwykla parasolka i z tych trzech wozkow wybieram jednoglosnie 3 kolowy z pierwszym skretnym kolem (sam sie prowadzi :tak:) wozek naprwade super.

Co do wypadania dzieci to kolezance wypadlo dziecko na glowke na beton z samochodu, wypiela z pasow i nie zdazyla wyjac, a dziecko samo chcialo wyjsc i bach. Na szczescie tylko na placzu i strachu sie skonczylo.

Wydaje mi sie, z ejak ziecko jest w pasach to nic zlego sie nie stanie. No i trzeba miec oczy dookola glowy.

Beata mnie do gustu przypadly najbardziej pierwsze dwa wozeczki :-)

Kluseczka super zakupy :tak:A jaka fajna cena :-)

Tau sliczne posciele :-)
Fajna kaska w kieszeni :tak:

Angelika nie wypowiadam sie na temat termometru bo go nie znam. Mam zwykly elektryczny i rteciowy. Zamierzam kupic do ucha ale taki za 300zl (ponoc sa dobre) zawsze kasa na cos innego potrzebna i termometr schodzi na dalszy plan.

Dominika, kochana jestes, dziekuje :)

Fotelika wlasnie nie potrzebuje, bo wole kupic porzadny, niz same pasy do tego, za taka sama cene. Ponoc sa tu okropnie drogie.

Ten z Anglii wyglada chyba ciut lepiej. Pod jaka firma go szukac, Pram?
I jeszcze co do kol, bo widze, ze sa do wyboru chromowane badz szprycowe. Orientujecie sie, ktore lepsze?

Ale tych kolorow to za duzo, bo juz mam dylemat :confused:mysle jednak, zeby zbyt jasnego nie brac, prawda? By sie tak nie rudzil?

Tako to polska firma?

Ale tych kolorow to za duzo, bo juz mam dylemat :confused:mysle jednak, zeby zbyt jasnego nie brac, prawda? By sie tak nie rudzil?

Tako to polska firma?
Carmi fajnie jest w tym wozku to ze mozesz go calego z materialu porozbiearac (zostaje sam stelarz) i uprac wszystko w pralce, wywiowac i wysuszyc. Po praniu dalej jak nowy :tak:
Ja kupilam wozek Tako kolor jasny roz z dodatkami srebrengo :-) Tak ze pralam kilka ladnych razy i dalej wyglada jak ttyle co ze sklepu ;-)

Czy typowo polska firma nie wiem ale duzo tych wozkow jest w polsce :-)

Śliczne te ciuszki Tau :-)

Ja z wszelkimi zakupami czekam do przyszłego tygodnia. W poniedziałek będziemy podglądać malucha i mam nadzieję, ze będę mogła juz kupić pierwsza różowa sukienkę albo niebieskie śpioszki :blink:

Kluseczka, a masz jakieś przeczucia?

Nam się wymażyłą Amelka, ale ja coś czuję, ze będzie chłopak i się zaczna debaty nad imieniem,,,

reklama
Ollutka sama nie wiem- moj az twierdzi ze bedzie chlopak ja tez sie przyzwyczailam do tej mysli i chcialabym chlopca ale jak bezie dziewczynka to tez bee skakac po niebiosa. Bedziemy kupowac raczej rzeczy neutralne.

Do góry