reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A ja dzisiaj sobie poprawilam humorek. Poniewaz nie do konca bylam pewna czy kupowac juz rzeczy dla maluszka zrobilam sobie prezent. Kupilam uzywane ciuszki ciazowe ale w bardzo dobrym stanie za 50 euro:tak:- 3 pary spodni, spodenki, spudniczka, 4 bluzeczki i 2 sukieneczki w b dobrym stanie i wiekszosc z H&M.

DOminika ja bym sie zdecydowala chyba na ten 2 zeby :tak:sobie dzidzie do oczu paluszkow nie wkladaly i nie klucily o ksiazeczki itd. Z drugiej strony to troche szkoda malenstwa ze nie za wiele bedzie widzialo.

reklama
Dominika, tez racja, nie ma reguly. Ale moze problem lezy ogolnie w malych kolach przednich, ktore nie podjada pod kraweznik, oraz w nieuwaznych rodzicach, jak mowisz.

W kazdym razie widzialam dzis na zywo wozek jak ten drugi, tyle ze na 4 kolach, ale z jednym dzieckiem i faktycznie, zastanawialam sie, jak sie temu dzieciaczkowi z tylu w ogole tak spaceruje...

A to pare moich typow ktore mi sie podobaja ale boje sie ze te z siedzonkami kolo siebie beda za szerokie a te ostatnie maja male kola....

Załączniki

• albee-baby_2036_183965296.gif
    albee-baby_2036_183965296.gif
    92,6 KB · Wyświetleń: 22
  • albee-baby_2036_184931918.gif
    albee-baby_2036_184931918.gif
    90,4 KB · Wyświetleń: 18
  • albee-baby_2034_29558821.jpg
    albee-baby_2034_29558821.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 21
  • albee-baby_2035_125013499.gif
    albee-baby_2035_125013499.gif
    58,5 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Wlasnie, prowadzenie wozka to podstawa. Ja do Stasia mialam mniej wiecej taki
41z7cvFmjvL._SX315_SY375_.jpg
a pozniej jak juz sie zjechal to kupilismy taki
C08427.jpg
i musze Wam powiedziec ze ten pierwszy prowadzil sie o niebo lepiej niz ten drugi. MYsle ze problem lezy tylnych kolkach. O wiele lepiej prowadzilo mi sie wozek z pojedynczymi kolkami z tylu, takze raczka byla lepsza w tamtym bo mozna bylo jedna reka go prowadzic co w przypadku np rozmowy tel, albo w przypadku deszczu-> trzymania parasola jest bardzo wazne.

Ostatnia edycja:
Odnosnie wózka, to trzeba zwracac uwage po jakiej powierzchni bedzie sie jexdziło. Ja np przy domu nie mam utwardzonej drogi. Taka przejażdzka to istny cross :-).

Przescieradła mialam wcześniej frotte z gumka i takie samę teraz bedę kupowała.

Jak tam zakupowe szalenstwo :)
Ja juz nie moge sie doczekac - jeszcze tylko kilka dni do piatkowej wizytu u pani ginekolog i pozniej weekendowe zakupy :)

Tau przepiekne te komplety poscieli - po prostu mozna sie zakochac.

Tau - posciel sliczna :tak:

A ja musze sie pochwalic, ze dzis przyslali mi ogrodniczki, ktore zamowilam pare dni temu z Mothercare.
Dziewczyny polecam kazdej !!!! So Super wygodne, zero nacisku na brzusio. Najlepszy moj ciazowy laszek jak dotychczas. Kupilam dwie pary, jedna rozmiar wieksze ale obawiam sie, ze ta druga to bedzie za duza nawet w 9 miesiacu. No coz jak co to sprzedam na ebay-u :-)

31vVvmPFwRL._SX315_SY375_.jpg

31ziyo8gx4L._SX315_SY375_.jpg

reklama
Do góry