reklama
Oli.B
Fanka BB :)
O ludzie , same atrakcje , a tak fajnie jak się nic nie leje :-)PEwnie, że brać!!! przecież i tak ci będą leciały "odchody" połogowe, bo to rana po łożysku!!! weź lepiej, żeby nie było wtopy :-)
No niestety, takie są uroki miesiąc czasu i zapomnisz hehehe do pierwszej @
O ja nie moge. Już zapomniałam że kobiety w ogóle mają @ :-) Ostatnio w szafie gdzieś głęboko natknełam się na podpaski i patrzyłam na nie jakby z marsa przyleciały na tych swoich skrzydełkach. Wkładki są mi już bardziej znane :-)
A co do połogu to ze mnie się lało rowne 6 tygodni. Oczywiście nie cały czas tak samo, ale jednak się zdarza tak długo. Ja kupiłam 3 paczki tych pieluch Bella tak jak w pierwzej ciąży, bo przez pierwsze dni idzie tego masa, potem mozna sie na coraz mniejsze przerzucać.
goniap2
Fanka BB :)
Ha!
no wlasnie ja moze kilka razy podpaske uzywalam przy okresie i to do tego ta malutka, cieniutka a teraz tzeba bedzie takie giganta w majtach noic...tragedia!oby jak nakrocej
no wlasnie ja moze kilka razy podpaske uzywalam przy okresie i to do tego ta malutka, cieniutka a teraz tzeba bedzie takie giganta w majtach noic...tragedia!oby jak nakrocej
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
TO jak to jest bo nam polozna w szkole rodzenia mowila ze jak sie karmi piersia to nie ma @ przez b dlugo.
reklama
Podziel się: