reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A to moje ostatnie zdobycze, teraz czekam tylko na dostawę:-)
Jeszcze tylko spirytus do pępuszka i będę miała wszystko, spokojnie moge czekac:tak::-)
Zakupy świetne. A co do spirytusu to my dostaliśmy receptę w szpitalu na spirytus z rywanolem. Na szczęście pępek mamy już praktycznie z głowy bo się prawie zagoił :cool2:

reklama
Dziewczynki- sliczne wyprawki ahhh musze sie zabrac i fotki porobic naszej wyprawki :-)pewnie zbiore sie jak pojde na macierzynskie

A to moje ostatnie zdobycze, teraz czekam tylko na dostawę:-)

i taki zestaw ciuszków
CUDNY ZESTAW NEXT DLA CHŁOPCZYKA!!! (624093853) - Aukcje internetowe Allegro

:tak::-)
Tak patrze na ten zastaw ciuszkow-fantastyczny! zawsze mi sie wydawalo ze dla dziewczynek wybor jest wiekszy ale jak patrze na to wszytsko to zmieniam od razu zdanie!
a tak poza temat tak patrze na te fotki...czyzby mamusia sprzedajca ten zastaw ubierala malucha w kazdy kolejny ciuszek by mu sesje fotograficzna urzadzic ?

Gonia, to nie jest dzidziuś :happy2:
To jest lalka :happy2: taka realistyczna, że aż mnie przeraża :baffled:
Na allegro takie lalki można kupić... bodajże po nazwą newborn czy jakoś tak...

Też mi się wydawało, że to lalka, ale potem zgłupiałam.

Mnie też te lalki przerażają troszkę, oglądałam ostatnio o tym program. Jest taka moda w Anglii i są panie (zazwyczaj starsze kobiety), które sobie sprawiają takie dzidzie i udają, że to są prawdziwe dzieci :szok:. Wożą je w fotelikach, przebierają, zabierają na spacery.

Gonia, to nie jest dzidziuś :happy2:
To jest lalka :happy2: taka realistyczna, że aż mnie przeraża :baffled:
Na allegro takie lalki można kupić... bodajże po nazwą newborn czy jakoś tak...
tak tak:tak::tak: nawet w ddtvn mówili o tych lalkach całkiem niedawno....nie one troszkę przerazaja i na pewno nie chciałabym takiej miec:sorry2:

Też mi się wydawało, że to lalka, ale potem zgłupiałam.

Mnie też te lalki przerażają troszkę, oglądałam ostatnio o tym program. Jest taka moda w Anglii i są panie (zazwyczaj starsze kobiety), które sobie sprawiają takie dzidzie i udają, że to są prawdziwe dzieci :szok:. Wożą je w fotelikach, przebierają, zabierają na spacery.
tez ogladałam ten program....to lalki dla Pan ktore stawiaja na kariere. moim zdaniem to troche dziwne i przerazajace chodzic z taka lalka na spacerki kupowac ubranaka itd...:szok:

Monika ciesze sie z egrzeczne dziecko Ci sie trafilo :-):-):-)
Moja Sandrusia tez taka byla :tak::-) Mowia, ze jak pierwsze grzeczne to drugie da popalic :sorry2:Mam nadzieje ze tak nie bedzie ;-)Zobaczy,y niebawem :-D

Sunniva swietne zakupy :tak::-)

Co do lalek to sa starszne :dry:Co nie ktore wygladaja jak martwe dzieci :szok::dry:Nie moge na nie patrzec:baffled:

Dziewczęta, z innej beczki... jak wy się bawicie w to allegro? jak się tam licytuje, zamawia i takie tam... bo konto mam ale jedynie sobie patrzę i w brodę pluję bo bym chciała to czy tamto ;-)

reklama
Moja Sandrusia tez taka byla :tak::-) Mowia, ze jak pierwsze grzeczne to drugie da popalic :sorry2:Mam nadzieje ze tak nie bedzie ;-)Zobaczy,y niebawem :-D

Nie martw sie Martusia ja mysle ze to nie prawda ze drugie da popalic.Mój syn jak sie urodził to spał po 5-6 h nie miałam co z czasem robic ciagle czekałam az sie obudzi.To samo mi mówili jak drugie sie urodzi bede wiedziała co znaczy dziecko w domku a tu guzik prawda.Urodziły sie blizniaczki i tak samo były grzeczne jak on.Zawsze w domu miałam wszystko zrobione i poprane, obiadek na czas i miałam czas zeby z synkiem sie pobawic.Wiec ja nie wieze w takie cos.Moje odpukac wszystkie były bardzo grzeczne naprawde.A na dodatek praktycznie zadne nie chorowało i odpukac tak jest do tej pory.....nasz lekarz widzi nas bardzo ale to bardzo zadko.....z drugiej strony jak im cos dolega sama je lecze.....:-D:-D:-D

Do góry