Cześć Kasiu. Śpię śpię. Mały budzi się co 3 godziny więc wychodzi tylko 2 pobudki w nocy tak koło 4 rano a potem koło 7. Hehe grzeczne dziecko mi sie trafiłoHejooo Monis Fajnie ze jestes... A powiedz jak nocki mijaja ?? spisz cus??
reklama
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
no i bylismy patrzec ten wózek i wg Krzysztofa moze byc- no to jak moze byc to bedzie hehehh. jemu bardziej odpowiada taki na duzych kolach,wiec ok powiedzialam ze zniesiemy ze strychu ta stara landare i na spacery bedzie chodził z tamtym wózkiem jutro jeszcze tylko skoczymy do jedenej hurtowni bo moze tam cosik takiego bedzie...
aha udalo mi sie zrobic suwaczek- normalnie nie jestem az tak nierozgarnieta jak myslałam))
aha udalo mi sie zrobic suwaczek- normalnie nie jestem az tak nierozgarnieta jak myslałam))
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
własnie wylicytowałam na allegro fotelik samochodowy bo w sumie oprocz wozka to jeszcze fotelika nie mialam. fajnie bo za 22zł,a dobrej firmy ( nowe na allegro stoja od 400 w zwyz) no wiec 400 a 40 z przesyłka to jest roznica no nie:-)
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Też muszę poszukać coś ciekawego wklej może jakąś fotkę. A kupiłaś taki od 0-9kg czy do 18kg?własnie wylicytowałam na allegro fotelik samochodowy bo w sumie oprocz wozka to jeszcze fotelika nie mialam. fajnie bo za 22zł,a dobrej firmy ( nowe na allegro stoja od 400 w zwyz) no wiec 400 a 40 z przesyłka to jest roznica no nie:-)
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
taki do 13 kg. na fotce zadna rewelacja i ma niby jakies przetarcie ale to akurat najmniejszy problem wazne ze nie made in china :-) to link z tym fotelikiem Maxi Cosi - firmowy super fotelik za grosze !!! (630978394) - Aukcje internetowe AllegroTeż muszę poszukać coś ciekawego wklej może jakąś fotkę. A kupiłaś taki od 0-9kg czy do 18kg?
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
No i świetny!!!najważniejsze że dzidzia będzie bezpieczna!!!
A to moje ostatnie zdobycze, teraz czekam tylko na dostawę:-)
kocyk
przewijak
okrycie kąpielowe
pościel do wózka - żólta żyrafka
i taki zestaw ciuszków
CUDNY ZESTAW NEXT DLA CHŁOPCZYKA!!! (624093853) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze tylko spirytus do pępuszka i będę miała wszystko, spokojnie moge czekac:-)
kocyk
przewijak
okrycie kąpielowe
i taki zestaw ciuszków
Jeszcze tylko spirytus do pępuszka i będę miała wszystko, spokojnie moge czekac:-)
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
zobacze jak wyglada na zywo bo zdjecia jak to zdjecia, ewentualnie jezeli to przetarcie bedzie faktycznie widoczne mozna naszyc jaka kolorowa łatke.fajnie ze juz ma ten wklad dla noworodkow bo sam wklad kosztuje 50 zł...No i świetny!!!najważniejsze że dzidzia będzie bezpieczna!!!
reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
A to moje ostatnie zdobycze, teraz czekam tylko na dostawę:-)
kocyk
przewijak
okrycie kąpielowe
i taki zestaw ciuszków
Gratuluje super zakupy a zestaw ubranek poprostu rewelacja i niech mi nikt nie mówi ze tylko dziewczynke mozna fajnie ubrac:-)
Podziel się: