reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
witam, ja jeszcze niestety nie mam wozka. chcialabym cos malego i taniego, najlepiej 3 funkcyjny. mozecie dziewczynki cos polecic??? pozdrawiam
Aniu, rozejrz się po stronach hurtowni i komisów z art, dziecinnymi na www.panda4kids.pl, lub na słynnym allegro! może coś znajdziesz! ja lubię markę coneco, jeszcze jest hebart, wakart i jakaś tam cholera :-)
madziumba
czerwcowa mama 2009
no to nasza wyprawka w wielkim skrocie
Agatko super wyprawka i sporo tego.
aga29
Fanka BB :)
Agata, wyprawka niczego sobie:-).
Ja dzis kuplam wreszcie zyrandol i lampke nocna do pokoiku najmlodszego i oczywiscie musialam skusic sie jeszcze na reczniczek w ksztalcie zaby oraz trzy pieluchy tetrowy, w razie ulewania. Dla siebie zakupilam biustonosz ulatwiajacy karmienie piersia
Ja dzis kuplam wreszcie zyrandol i lampke nocna do pokoiku najmlodszego i oczywiscie musialam skusic sie jeszcze na reczniczek w ksztalcie zaby oraz trzy pieluchy tetrowy, w razie ulewania. Dla siebie zakupilam biustonosz ulatwiajacy karmienie piersia
agata077
Czerwcowa mama 2009
Agatko super wyprawka i sporo tego.
Madziumba to nie wszystko niestety ale jak sie ma chopla i choruje na glupote to niczyja wina prawda
reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
Madziumba to nie wszystko niestety ale jak sie ma chopla i choruje na glupote to niczyja wina prawda
Agatko u mnie też wyprawka w ilości makro po prostu tak mamy :-)
Podziel się: