Ja kupiłam taki rozmiar jaki teraz noszę, ten do karmienia jest rozciągliwy, więc nie bedzie problemu (mam mega biust 80D a miałam 75C),a co do gatek to mam 5 par takich z fizeliny z canpola,myslę że do szpitala starczy u nas trzymają 2 doby, a jak nie to maż w aptece mi dokupi, podkłady mam takie z seni, takie doradziła mi babka w aptece, mam 1 paczke mega duzych i 2 paczki mniejszych z tenyMam parę pytań.
-Jaki rozmiar biustonoszy do karmienia kupujecie. Taki jak nosicie teraz, czy większą miseczkę?
- Ile planujecie kupić majtek jednorazowych-tych z siateczki, oraz ile tych paczek podkładów poporodowych.
Może, któraś ma juz jakieś doświadczenie w tej kwestii i coś doradzi. Nie chce aby czegos mi zabrakło. Bo głupio potem wysyłac mojego S na takie zakupy.
reklama
Strasznie mi się podoba ten tygrysek. Mam jakiegoś konkretnego fioła na punkcie tyrgyska- dlatego kupię ogromną naklejkę naścienną z nim i może Kubusia też będzie ślicznie nad łożeczkiem wyglądać Aż się rozmarzyłam.
Ja planowałam kupić:3 paczki podkładów z belli(a chyba kupię jednak 2), mam parę sztuk teny(próbki).
majtki jednorazowe kupię chyba też jedno opakowanie 5 sztuk. Widziałam takie wielorazowe pakowane po 2 sztuki-kupie na próbe. Moze wystarczy tego wszystkiego. A jak cos szpital mam niedaleko mój S będzie najwyżej biegać i donosić różne rzeczy,
majtki jednorazowe kupię chyba też jedno opakowanie 5 sztuk. Widziałam takie wielorazowe pakowane po 2 sztuki-kupie na próbe. Moze wystarczy tego wszystkiego. A jak cos szpital mam niedaleko mój S będzie najwyżej biegać i donosić różne rzeczy,
mocherowe to może nie bo by nas przerazliwie gryzły:-):-):-):-)
A ja byłam dziś na zakupkach , pościel do łóżeczka kupiłam z feretti , podobno dobra ale niemam doświadczenia więc sie okarze;-) , kołderke , ochraniacze , prześcieradełko , baldachimek i rożek , wszystko pod komplet ale płacić trzeba osobno a nawet wkład usztywniający do rożka osobno kosztuje niemówiąc o stelarzu do baldachimka. jednym słowem pociągło mnie dziś troche po kieszeni:----( niemyślałam że to wszystko tyle kosztuje. Zrobie fotke jak kupie łóżeczko i założe , bo narazie to niezawiele widać.
Kupiliśmy też spodenki sztruksowe w 5.10.15 na wyprzedaży - śliczniutkie
A ja byłam dziś na zakupkach , pościel do łóżeczka kupiłam z feretti , podobno dobra ale niemam doświadczenia więc sie okarze;-) , kołderke , ochraniacze , prześcieradełko , baldachimek i rożek , wszystko pod komplet ale płacić trzeba osobno a nawet wkład usztywniający do rożka osobno kosztuje niemówiąc o stelarzu do baldachimka. jednym słowem pociągło mnie dziś troche po kieszeni:----( niemyślałam że to wszystko tyle kosztuje. Zrobie fotke jak kupie łóżeczko i założe , bo narazie to niezawiele widać.
No Andzia Feretti- tośliczna pościel ale strasznie droga, też miałam na nią chrapkę ale właśnie cena mnie odstraszyłamocherowe to może nie bo by nas przerazliwie gryzły:-):-):-):-)
Co myślicie o tej sukience?
ELEGANCKIE SUKIENKI *** PLISOWANA MODNA *** XL (614304137) - Aukcje internetowe Allegro
ELEGANCKIE SUKIENKI *** PLISOWANA MODNA *** XL (614304137) - Aukcje internetowe Allegro
Neessy - ponoć w Warszawie jest Mothercare, w Irlandii tam są takie ażurowe kocyki.Hej,
no właśnie dobrze że zaczęłyście temat kocyków - od dłuższego czasu poszukuje takiego ażurowego, ale nigdzie nie widziałam takich - fakt, że przeglądam głównie internet, bo lekarz kazał leżeć a mężulo się stresuje i rzadko pozwala wyskoczyć na zakupy
Ale wszystkie kocyki są "grube i ciepłe" a dla Malutkiej na lato przydałby się taki cieniutki... Poradźcie gdzie można coś takiego dostać - albo w necie albo w jakimś sklepie w W-wie lub okolicy?
A co dajecie na wyściółkę do wózka? Rożek? Kocyk?Bo chyba ten materacyk, który jest na wyposażeniu , to trochę za mało, i trzeba go chyba jakoś zabezpieczyć.
kamireszel
kamireszel
Co myślicie o tej sukience?
Fajniusia ta sukieneczka i po porodzie można w niej śmigać, jedynym minusem będzie trudny dostęp do piersi
reklama
Wkrótce w rodzinie mam komunie. A nie chce wydawać majątku na kreacje-której więcej nie założe. Czeka nas jeszcze tyle wydatków.Chce coś prostego i taniego. Nie wiem tylko czy to sie nadaje. Wyglada ładnie. Zamowie najlepiej teraz i jakby cos bylo nie tak to bede miala czas aby znalezc co innego
Podziel się: