reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Moja troche przezywa ze jest daleko ode mnie, bo chcialaby jakos pomoc... bo to jej pierwszy wnuk, a ja jestem jej najmlodszym dzieckiem i jedyna coreczka ;-), czyli jezeli mozna tak powiedziec, to zawsze najbardziej kochana :-D, ale daje sobie jakos rade, powoli tlumaczy sobie ze taka kolej rzeczy i bardzo pracuje nad soba! - tak ze jestem z niej bardzo, bardzo dumna :-).
Widzisz Tau u mnie jest ten kłopot, że mieszkamy blisko tylko jakoś na nerwy sobie działamy. A że ja jedynaczka i wnusia też pierwsza to pewnie mamuśka coś tam w głowie sobie poukładała ale to już jej problem ;-)
A rodzić to będę zdecydowanie bliżej Ciebie Tau niż bliżej własnej rodzicielki
Się rozgadałam nie na tym wątku co trzeba, jak się moderatorki kochane zorientują to będzie bura :-)

Ostatnia edycja:
Hello zakupocholiczki :-D

Meva co do wanienki to wydaje mi sie ze: fajnie ze mozna ja zlozyc i schowac i nie musi wygladac bo to nie jest ozdba ktora bedzie stala na srodku pokoju wiec tym bym sie wcale nie przejmowala.Duzym atutem jest ze nie bedzie zajmowala miejsca. Fajnie by bylo zebys mogla taka wnienke pomacac i zobaczyc w realu :)

Pomacałam i obejrzałam, plastik w dotyku jest milusi, chyba ją kupię. Jak się nie sprawdzi to bedę używać jako podróżną, albo zostawię u rodziców, żeby było jak niunię kąpać jak bedziemy w odwiedzinki.

Kasia, zaszalalas ladnie :-)
Ja wczoraj chcialam dokupic reszte wyprawki na amazon, mialam liste zapisana od tygodni, i juz w momencie placenia okazalo sie, ze pare z tych rzeczy sa sprzedawane przez inne sklepy i musialabym oplacic dodatkowo jeszcze 2 przesylki, swinie :angry:
Trzeba wiec poczekac do wyplaty i poszukac w innym miejscu.

Chcialam Wam za to zaprezentowac pokoik, w ten weekend wykanczalismy. W chwili obecnej wstawilismy jeszcze tu nasze lozko, i 2 biale komodki z szufladami, na jednej z nich bedzie przewijanko, a na sciany gladkie przyjda powycinane zwierzaczki z tej kolorowej tapety. Acha, ten bialo czarny dywan to tylko tak tymczasowo tu lezy, bo jest on z sypialni, ktora uzyczylismy narazie kotom :-p

Załączniki

• IMG_3157.jpg
    IMG_3157.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_3158.jpg
    IMG_3158.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 65
Chcialam Wam za to zaprezentowac pokoik, w ten weekend wykanczalismy. W chwili obecnej wstawilismy jeszcze tu nasze lozko, i 2 biale komodki z szufladami, na jednej z nich bedzie przewijanko, a na sciany gladkie przyjda powycinane zwierzaczki z tej kolorowej tapety. Acha, ten bialo czarny dywan to tylko tak tymczasowo tu lezy, bo jest on z sypialni, ktora uzyczylismy narazie kotom :-p

Śliczny pokoik, cudo! Ja jeszcze jestem w trakcie urządzania, ale i tak się rozklejam, jak na to patrzę:)

Meva- mysle ze to dobry pomysl.

Co do czaszeczek dziewczyny to nie widzialam w ostaniej kolekcji takich ubranech dla bobasow w H&M- teraz robia kolekcje tzw trees- przynajmniej tutaj a wzorki na niej to maskotki takie jak z tree happy friends tyle tylko ze nie zmasakrowane:-D ja zakupilam kocyk i czapeczke i jestem zauroczona jak bede miala czas to wrzuce na neta fotki.

Hmmm moja mama tez na slubie nie byla ani nie zaobaczy szybko wnusi ale przyznam wam sie ze ostanio mam straszne wyrzuty sumienia. Kiedy dzwonie slysze w jej glosie smutek a niestety nie potrafi mi powiedziec co sie dzieje. :zawstydzona/y:

reklama
mogłabym dać się zaadoptować za taki pokoik :tak:

Zgodnie z planem kontynuuję dziś pranie, tyle że dalej kolorowe (nie wiedziałam, że aż tyle tego:sorry:). Już suche wisi na balkonie, w pokoju na dwóch kupkach rozwaliłam suche wczorajsze i do prania białe, a cały zapał do dalszej roboty, zwłaszcza prasowania, mi minął :eek::baffled::zawstydzona/y:
Taka ładna dziś pogoda, wstaliśmy z Adasiem o całkiem przyzwoitej godzinie, zaś samopoczucie mam takie, jakbym jeszcze spała... energii zero! nawet mam wrażenie, że oczy całkiem mi się nie otwierają... :eek::no:

Kawę rozpuszczalną chyba sobie zapodam, tyle że dożylnie...
albo w granulkach ją zjem...

Do góry