reklama
Meva - dla mnie wizualnie piękna nie jest :-), ale też wanienka piękna być nie musi, ważne by była funkcjonalna. Tylko mi się wydaje, że jest trochę mniejsza od tradycyjnych , czy nie? A co do podpórki, to możesz włożyć do niej taką wkładkę , która wygląda jak leżaczek ( materiał na drucie ).Pytanie techniczne - co myślicie o takiej wanience? Wykonana jest z przyjemnego plastiku, te zgięcia również, od normalnej wanienki różni się kształtem i tym, że jest składana. Dla mnie to ważny atut, bo mieszkanko niewielkie., ale mąż ma obawy czy będzie wygodnie bez pochyłego oparcia itd. Co wy myślicie?
Andzia - super ciuszki!
madziumba
czerwcowa mama 2009
Kasiu no to zaszalałaś :-). Urzekła mnie torba do wózka, ma bardzo optymistyczne kolorki i jak pisałam wcześniej bardzo mi się podobają kocyki ażurowe .
A ja dalej piorę rzeczy dla Małej, mam tego tyle, że nie wiem czy wszytko zdążę wyprać przed porodem .
A ja dalej piorę rzeczy dla Małej, mam tego tyle, że nie wiem czy wszytko zdążę wyprać przed porodem .
Co do wielkości to dno jest tak samo długie, tylko brak pochyłości zmniejsza ją troszkę. Co do wyglądu - mało istotna kwestia, bo poza samą kąpielą jej nie widać - suszysz, składasz i po kłopocie. Co do funkcjonalności - mnie sie wydaje że jest taka sama, wlewasz wodę, kąpiesz bobasa i już , co tu więcej można wymyślić- a potem ekstra bonus, można ją poskładać i do kąta. Nawet w podróż można wziąść. Tylko to przywiązanie do standardowego wyglądu mi przeszkadza - bo fakt że wanienka wygląda dziwnie.Meva - dla mnie wizualnie piękna nie jest :-), ale też wanienka piękna być nie musi, ważne by była funkcjonalna. Tylko mi się wydaje, że jest trochę mniejsza od tradycyjnych , czy nie? A co do podpórki, to możesz włożyć do niej taką wkładkę , która wygląda jak leżaczek ( materiał na drucie ).
Andzia - super ciuszki!
No i to oparcie - czy dzidziusia się opiera o tył wanienki pleckami podczas kąpieli? Kto wie?
Cały czas szukam konkretnych negatywnych argumentów i na razie nic mi do głowy nie przychodzi...
Ostatnia edycja:
aga29
Fanka BB :)
Kasiu powoz super!
Ja dzisiaj zaczelam przegladac i prac rzeczy niemowlece po Eryku. Nawet nie wiedzialam, ze mam ich taki stos Dobrze, ze nic nie kupowalam, bo pewnie i tak nie znajde na nie wszystkie miejsca na polkach
Maz jednak stwierdzil, ze kilka body i ze dwa moze trzy spioszki kupimy nowe, coby maly nie byl az tak bardzo pokrzywdzony tym, ze nosi tylko uzywane ciuchy
Ja dzisiaj zaczelam przegladac i prac rzeczy niemowlece po Eryku. Nawet nie wiedzialam, ze mam ich taki stos Dobrze, ze nic nie kupowalam, bo pewnie i tak nie znajde na nie wszystkie miejsca na polkach
Maz jednak stwierdzil, ze kilka body i ze dwa moze trzy spioszki kupimy nowe, coby maly nie byl az tak bardzo pokrzywdzony tym, ze nosi tylko uzywane ciuchy
Witam!!!
Życzę szybkiego rozwiązania i dużo zdrówka dla Was i waszych pociech!!!!
Mam do zaoferowania staniczki do karmienia, koszule do karmienia i tuniczki ciążowe. Zapraszam na zakupy:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733&p=1&p=0
Życzę szybkiego rozwiązania i dużo zdrówka dla Was i waszych pociech!!!!
Mam do zaoferowania staniczki do karmienia, koszule do karmienia i tuniczki ciążowe. Zapraszam na zakupy:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733&p=1&p=0
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja w koncu kupilam szlafrok i koszule do szpitala,chyba biore tylko jedna bo i tak bede rodzic w szpitalnej,mojemu P. strasznie sie nie podoba to co zakupilam,mowi ze wygladam troche wsiowo,ale dla mnie jest okay.W koncu to ja bede w niej paradowac a nie on,ten drugi szlafrok to nie wiem czy zabiore,ale Viki rodzilam poczatkiem sierpnia,i strasznie zmarzlam w szpitalu,dla malej tez zabiore cos cieplejszego tak na wszelki wypadek...:-)
Załączniki
reklama
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja też dziś powyciągałam i zaczęłam prać najmniejsze ubranka Rozwiesiłam na balkonie kolorowe pajacyki, śpioszki, kaftaniki, sukienusie w rozmiarze 56-62... i rozbeczałam się ze wzruszenia
Jutro białe :-)
A prasowania to będę miała na miesiąc chyba
Jutro białe :-)
A prasowania to będę miała na miesiąc chyba
Podziel się: