martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Fajna kolyskaagata077 pisze:
A nie myslalas o czyms takim jak koszyk na biegunach ;-)
Piekne te mebelki. Normalnie cudne. Bardzo lubie takie jesne kolory, a w polaczeniuz rozem to juz cud miodSunniva pisze:Tutaj link do nich, przykładowy wzór MEBLIK_ORCHIDEA_ MEBLE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY (514176394) - Aukcje internetowe Allegro
Wydaje mi sie, ze jednak ceny sa starsznie zawyzone.
Ja napoczatku nie chcialam tej kolyski kupowac stwoerdzilam, z eniepotrzebny wydatek, bo przeciez corcia wychowala sie bez niej. Ale po zastanowieniu stwierdzilam, ze dobry pomysl. Zawsze dzidzie mozna zabrac ze soba do salonu, czy kuchni czy nawet sasiadki na kawe ;-)Koszyk wyjmuje sie z tych nozek. Dzidzia spokojnie spi a my plotkujemy. A jak juz wspomnialam u mnie polozne srodowiskowe bardzo duzky nacisk klada na tego typu koszyki. W sypialni chce zeby byla komoda, nad komoda jakas zgrabna poleczka, a obok komody bedzie stalo lozeczko i przewijak na lozeczku. Chce tez sobie kupic jakis fajny i wygodny fotel do karmienia nie mysle tylko o karmeiniu lezac w lozku bo podejzewam, ze Sandrunia moze u nas goscic a w 4 sie nie pomiescimy ;-)no i ta kolyska ale ona moze stac wszedzie nie koniecznie w sypialni ;-)Lenka pisze:Piękna ta kołyska...ale niestety ja mam kawalerkę i muszę ją dobrze zagospodarować.Myślę nad drewnianym łóżeczkiem.Najlepiej z jakomś półeczką i przewijakiem.Zależy mi abym się ze wszystkim pomiescila w moim domku,więc chodzi mi o to aby rzeczy były praktyczne czasem 2 w jednym.Jesli nie znajdę porządnego łóżeczka z przewijakiem to widziałam taką wanienkę 2w1 z przewijakiem jak ją znajdę to wyślę.
Tricolor nie ma za co ;-)