reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Agatko - cudo, też mi się takie podobają:tak: Ale zrezygnowałam z niej na rzecz zwykłego łóżeczka z szufladą, z powodu braku miejsca na rzeczy maleństwa. A tak będę w tej szufladzie upychać ile się da. Chociaż pewnie nie będzie to zbyt dużo:baffled:

tusienka ja musze miec dwa łóżeczka jedno do salonu na dole i drugie w sypialni wiec stwierdzilismy ze jak zdobede kołyske do 50 funtów to superr nowa kosztuje 170 tymbardziej ze kolyska tylko do 3-4 miesiecy pozniej niebezpiecznie :)

a swoja droga to wpadne w wir zakupów jak wroce od lekarza jeszcze 5 dni :)... juz niemoge sie doczekac :D

Kasia Irlandka- właśnie wróciłam z zakupów. Faktycznie jest tak jak mówiłaś - przecenione wszystko 30%. Można znaleźć fajne ciuszki ale.... NIE DLA MNIE!!!:no:
Przy moim wzroście zawsze mam problem z długością spodni i teraz wcale nie jest inaczej. O dziwo znalazłam spodnie na siebie, które nie spadały mi z tyłka, ale to chyba dzięki tej gumie na brzuszek- fajnie w nich wyglądałam, ale co z tego jak wszystkie za krótkie. :-( Mierzyłam nawet ogrodniczki które niby można sobie "spuścić" niżej to nie dość, że były za krótkie to jeszcze do tego szelek mi zabrakło. Także mogę chyba jedynie pomarzyć o spodniach dla ciężarówek. Na razie póki brzuchal nie jest kolosalnych rozmiarów będę śmigać w dżinsach a później hmmmm będę modlić się o ładną pogodę to przerzucę się na sukienki. Z tym nie powinno być problemu bo z reguły "topie się" w wielu Irlandzkich krojach i rozmierach :-D

Kasia Irlandka- właśnie wróciłam z zakupów. Faktycznie jest tak jak mówiłaś - przecenione wszystko 30%. Można znaleźć fajne ciuszki ale.... NIE DLA MNIE!!!:no:
Wiesz... tez dzis bylam w Mothercare ale Cie nie widzialam...:-D:-D:-D
Ja z moim wzrostem - 169 nie mam problemu.JUtro tez sie tam wybieram bo na reszte ciuszkow dzieciecych jest przecena 50 % - moze cus ciekawego mnie wpadnie w oko...

Kasia Irlandka- Wiesz... tez dzis bylam w Mothercare ale Cie nie widzialam...:-D:-D:-D
...ale byłaś na Tallaght???

Agata- świetne są te kołyski. Ja złożyłam zamówienie na taką u "dziadka" (mojego taty) i obiecał, że będzie. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry