reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Tau - swietny zakup. :tak::tak::tak:
Jak sie juz ma takie rzeczy w domu wszystko zaczyna sie robic takie realne co??
Ze jeszcze troche a nasze malenstwa beda z nami :-):-):-):-):-):-)

reklama
Tau jest sliczne. Jejku ja chyba nie wytrzymam i na poprawe chumoru pojade na zakupy w sobote lub niedziele.
KAsia, Kamireszel- podobno likwiduja jakis sklep dzieciecy w blanch. moze mialybyscie ochote sie wybrac na jakies male wspolne zakupy???

Dzieks za zaproszenie , ale na razie nie bardzo bo u nas z kasiora, bo po swiatecznym okresie cienko, a teraz chude miesiace nas czekaja..A po drugie to nie jezdze autobusami bo natychmiast mi niedobrze, a jak pojade taxi to z oszczednosci nici. Ale w centrum to jestem praiw codziennie bo mam bliziutko, takze nieznasz dnia ni godziny kiedy przyjde Cie obejrzec:-p:-pKluseczko :D

Hejka. A ja jakoś boję się kupować już rzeczy dla maluszka, nie wiem czemu chociaż codziennie siedzę na allegro i odlądam rzeczy dla dzidziusiów. Ech kiedyś i ja zacznę zakupy.:-(

Monika ja też się jeszcze wstrzymuję, wolę nie zapeszać a poza tym wielu znajomych obiecało rzeczy dla dzidzi w zależności od tego jaka będzie płeć, a nie wiem kiedy poznam tą płeć bo pani doktor jest uparta i nie chce powiedzieć. :-(

Ja nic nie kupuje bo rzeczy mam, wozek mozna powiedziec ze tez moze byc, zostaje zakup łóżeczka i kosmetykow, ale mam jeszcze czas. Wyprawke do szpitala kupie jak sie dowiem co we mnie siedzi. Moze jestem głupia ale cały czas gdzies tam w głebi dusze wierze ze w koncu bedzie synek.

Dzieks za zaproszenie , ale na razie nie bardzo bo u nas z kasiora, bo po swiatecznym okresie cienko, a teraz chude miesiace nas czekaja..A po drugie to nie jezdze autobusami bo natychmiast mi niedobrze, a jak pojade taxi to z oszczednosci nici. Ale w centrum to jestem praiw codziennie bo mam bliziutko, takze nieznasz dnia ni godziny kiedy przyjde Cie obejrzec:-p:-pKluseczko :D
Ja niestety nie moge uniknac jazdy autobuse bo musze dojezdzac do pracy :( A do centrum zapraszam ;-)

Ja tez sie zastanawiam czy nie powinnismy powoli zaczac robic zakupow bo tutaj nawet nie mamy znajomych z takimi malutkimi dziecmi.

reklama
Ja też na razie nic nie kupuje. Mam kilka ciuszków po Huberciku. Zostawiłam sobie ciuszki, których raczej nie nosił, a reszte oddałam do szpitala.
Jak bede szła rodzić to kupie kilka ciuszków na wyjście, a potem dopiero wysle M na zakupy. Babcia zreszta pewnie też sie ucieszy jak bedzie mogła cos wnukowi kupić.
Dziewczyny, zresztą my rodzimy latem więc będzie na tyle ciepło, że duż ilośc ciuszków nawet nie będzie potrzebna. Jak cos sie pobrudzi to szybko sie przepierze, wiatr przewieje i znowu bedzie mozna załozyc maluchowi :-) No oczywiście pod warunkiem, że lato będzie upalne i zacznie sie w maju ;-)

Do góry