reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Tau super ten fotelik :-)
Ladny, zgrabny i kolorki fakjne.
Wazne, ze da sie go rozlozyc, zawsze dziecku wygodniej bedzie jechac w takiej pozycji pollezacej niz siedzac.

Carmi super zakupy zrobilas :-)
Ze tak zapytam dlaczego kupujesz od razu butelki, sterylizatory ?? Nie masz zamairu karmic piersia ??

A ja wrecz przeciwnie zamiast cieszyc sie na porod coraz czesciej trzese dupka ;-)

reklama
Carmi poszukaj w necie na stronce sterntaler , , bo moja owieczka z tamtąd pochodzi w sklepach tez niewidziałam,

w necie znalazlam na amazon, ale bylam juz w 2 marketach dzieciecych, bo chcialam miec od razu do reki :-D i w zadnym akurat tej mojej nie bylo
Sterntaler 61586-000085 - kleine Spieluhr Emmi Esel: Amazon.de: Baby

Po ile je masz, kupuję wszystkie ;-):-D:-D:-D Żartowalam :-) No, ale jak bys sklep otwarła ...
Ja naprawde nie mam tak duzo tych malych ciuszków. Jeszcze mi wiele brakuje. Własnie spioszki musze kupić, ale jeszcze nie znalazlam nic ciekawego. Narazie musze spasować z zakupami bo zaczynam przeginać. W maju może coś znowy zacznę wybierać.

hmmm....moze wybiore jakies te bardziej chlopiece, to Ci podesle :-D pewnie i tak wszystkich nie zaloze, oby chociaz polowe...

sklep otworze dopiero pewnie jesienia :-p

ja mam termin 1.06. wiec na maj to musze byc juz gotowa. :szok:

Dobra to znowu ja :-D Pomóżcie mi wybrać kolor bo strasznie niezdecydowana jestem :-D Z góry dzięki ;-)

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 57
  • p4.jpg
    p4.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczynki drogie ja do szpitala nie mam jeszcze nic, ale chyba muszę się zacząć pakować :-D bo jak by mi sie nie daj Boże wcześniej coś zaczeło dziać to lipa. Ale pewnie pełnej mobilizacji dostanę po usg które mam 23 kwietnia :-D Bo ja za każdym razem mam inny termin a najwcześniejszy to 14 maja :-D

Carmi super zakupy zrobilas :-)
Ze tak zapytam dlaczego kupujesz od razu butelki, sterylizatory ?? Nie masz zamairu karmic piersia ??

jak najbardziej mam zamiar, ale butelki 2 byly gratis do laktatora recznego ( i mam tylko te 2), ktory ponoc dobrze miec, bo czesto i przy karmieniu piersia sie przydaje. A ze u nas w miasteczku nie ma ZADNEGO sklepu z art. tego typu, by wyskoczyc i kupic w razie potrzeby, a wielkie dzieciece markety w Hamburgu mnie zawiodly cenami i zaopatrzeniem (foteliki maxi cosi to doslownie jak za komuny, po 2-3 kolory tylko :baffled:), to wolalam kupic na zapas, a jak sie nie przyda, zawsze odsprzedam dalej na ebay za te same pieniadze. To samo ze sterylizatorem, zreszta predzej czy pozniej sterylizator sie przyda (nie zawsze moge moc zaserwowac piers :-D, a i mamy kilka podrozy do PL zaplanowanych na ten rok,a to 6h jazdy w jedna strone), a dopoki nie musze kupowac na biezaco pieluszek i zabawek, lepiej zaopatrzyc sie w co sie da, jak pieniazkow jest wicej i tylko na dwoje.

Carmi musze przyznac ze super to sobie wszytsko zaplanowalas :-)
Pomyslalas o wszystkim :-)

Ja narazie nie kupuje butelek, sterylizatorow, podgrzewaczy itp. Po pierwsze w moim miescie tego duzo, a po drugie kolezanka ma do odsprzedania ;-)

reklama
Carmi musze przyznac ze super to sobie wszytsko zaplanowalas :-)
Pomyslalas o wszystkim :-)

po prostu pozniej na wychowawczym bedzie nas trojka, a pieniazki te same, jak nie mniejsze, wiec to ostatnie szanse by poszalec, a poza tym znam siebie, i jakbym nie kupila teraz praktycznych rzeczy, to bym wydala kaske na ubranka, w ktorych Mala i tak sie juz topic bedzie :zawstydzona/y::-D:-D

no i dzieki internetowi, stratnym i tak sie nie jest :tak:

Do góry