reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
potrzebuje znow malej porady :-)

na urodziny moje zazyczylam sobie fotelik samochodowy :-D oczywiscie dla corci, nie dla mnie :-p

Poniewaz wozek nasz ma stelaz matowe zloto, z kolorem fotelika, ktory by pasowal, juz tak latwo nie jest :-(

wybralam kilka ktore mi sie podobaja. Ktory wedlug Was by sie najlepiej nadawal do zlotego stelaza?

Najbardziej odpowiadalby mi osobiscie ten pierwszy, ze wzgledu na material, gdyz jest on inny niz u reszty kolorow, nie taki zamsz.
Dla wyobrazenia wrzucam tez fotke wozka.

Załączniki

• warm-sand.jpg
    warm-sand.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 27
  • trail.jpg
    trail.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 32
  • squirl.jpg
    squirl.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 29
  • mystic brown.jpg
    mystic brown.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 22
  • tango-red.jpg
    tango-red.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 22
  • Red_Flame_Reflection.jpg
    Red_Flame_Reflection.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 26
  • woz1.jpg
    woz1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
no wlasnie ten 3 przez ta obramowke oliwkowo-zlota czy jaka ona tam jest wydal mi sie calkiem pasujacy. Dopiero dzis w necie ten kolor znalazlam. Nie wiem tylko jeszcze jak z dostepnoscia, a bede kupowac przez internet, bo roznica w cenie w necie i w sklepie to nawet 50€ :shocked2:

Annya, boska kieca!!! :tak::-)

Lenka, sliczne ciuszki!!

dzis w koncu pooproznialismy troche pokoj Malej i zlozylam koszyk. Material pognieciony, prosze nie zwracac uwagi :zawstydzona/y:, ale nie prasuje narazie, bo i tak jeszcze polezy i bedzie raz wyprany. Odkrylam, ze po bokach ta "firanke" sie podwiazuje i bedzie to wygladac tak, tyle ze bez poscieli, lezy tak do ozdoby :-D :

Załączniki

• IMG_2878.jpg
    IMG_2878.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 47
dzis w koncu pooproznialismy troche pokoj Malej i zlozylam koszyk. Material pognieciony, prosze nie zwracac uwagi :zawstydzona/y:, ale nie prasuje narazie, bo i tak jeszcze polezy i bedzie raz wyprany. Odkrylam, ze po bokach ta "firanke" sie podwiazuje i bedzie to wygladac tak, tyle ze bez poscieli, lezy tak do ozdoby :-D :

Fajna kołyska :-)

A skad Ty wiesz jak to jest "na slodkiego Ptysia" :-D:-D:-D

Tau, a jak jest "na słodkiego Ptysia?", mądralo?

Ktory wedlug Was by sie najlepiej nadawal do zlotego stelaza?

Carmi, moim zdaniem najlepiej do złotego pasuje fotelik drugi (środkowe zdjęcie na samej górze) - fotelik jest z beżem i brązem w ciepłych odcieniach, a złoto to też ciepły kolorek :-D Poza tym wydaje mi się, że on najładniej pasuje do wózka ze zdjęcia. Ale nie dam sobie ręki uciąć, że mój monitorek nie przekłamuje kolorów :sorry2:

reklama
Ja też jestem za drugim, choć te z czerwonym też mogłyby fajnie wyglądać. Ale najlepiej zobaczyć "na żywo", bo kolory na kompie czasem przekłamują.

Do góry