reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Tau, Dominiko, super te przebranka - sama chyba się na coś takiego skuszę, tylko może najpierw skompletuję bardziej praktyczne elementy wyprawki :-D:-D:-D

Co do laktatora, to ja dostałam zwyczajny, ręczny, tylko muszę dokupić do niego świeżą butelkę. Ale nie mam w planach używania laktatora :-)

Carmi, też mamy dla swojej Kseni futerka i panterki :happy2: Chyba zrobię sesję najbardziej odjechanych ciuszków najmłodszej :sorry2:

Lenko, super ubranka, widzę, że Twój Adaś będzie miał butów tyle, ile każda szanująca się kobieta ;-)

Chocoblok, nie martw się, ja też mam same ciuszki, na dodatek czeka mnie pranie, prasowanie, segregowanie i uzupełnianie niedoborów. Na dzień dzisiejszy Ksenia musiałaby spać z nami w łóżku, bez pieluch, bez mycia... :shocked2:

Wuyu, ekstra ubranka - sama bym takie założyła mojej dziewczynce. W ogóle postaci z Kubusia Puchatka są ponadczasowe i zawsze wyglądają elegancko :tak:

Andzia, z komplecików, które pokazałaś, mnie się najbardziej podoba ten pierwszy, z jakby dzidzięcymi rysunkami - słodki jest!

Tricolor, jaki ładny ten komplecik! I z podobizną Mamusi.... :-D:-D:-D A ostatnio staję się wielbicielką żółtego koloru, to chyba ta tęsknota za słonkiem :-) Bardzo podoba mi się zestaw bodziaczków!

reklama
Tau, tak się jakoś nastroiłam na sesję fajnych ciuszków Kseni, że popstrykam i niebawem wrzucę fotki na BB.

A ja raczej jest fanką "odjechanych" niemowlaków, niż słodkich ptysiów :-D

Ohh dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tego zdecydowanego kupowania ciuszków dla konkretnej płci. Tez bym tak chciała, ale po tym jak w pierwszej ciazy piec razy na usg wyszło, ze bedzie dziewczynka a urodzil sie chlopak, po prostu mam duze obawy.
Za kazdym razem jak jestem w sklepie z ciuszkami to mam ochote wykupic wszystkie sukieneczki a ostatecznie biore jakies uniwersalne spiochy..:-(

reklama
heh...wcale bucików nie mam dużo. NA fotce są dwie pary paputków-w różnym rozmiarze i adidaski od 3 miesiąca. No i skarpetki. Mam jeszcze mnóstwo skarpetek w szufladzie-ale przecież codziennie moze miec inne. A na buciki jeszcze poluje:) nic mnie tak nie rozczula jak małe buciki. A te adidaski są poprostu boskie-jak mały dorosły.

Do góry