reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

na zywo ogladalam w jednym sklepie i nie mieli wszystkich kolorow. A sklepow dzieciecych to tu jak na lekarstwo....Mimo ze wczesniej chcialam ciemny braz, to po obejrzeniu w sklepie zmienilam zdanie i spodobal mi sie ten bez, ale tez ze wzgledu na material. W tym 4 z kolei np, i chyba w tym drugim, jest to taki ala zamsz, ktory obawiam sie, ze bedzie lapal wszystkie latajace kurze czy paprochy, no i przy kotach bedzie pewnie tez lapac dluga siersc.
Chyba pojade jeszcze do innego sklepu i poogladam materialy poszczegolnych kolorow. Szkoda ze wozek nadal w PL :dry:

reklama
Carmi, a czy ten a la zamsz nie jest przypadkiem pokryty teflonem, który zapobiega powstawaniu plam? Mój znajomy miał z takiego czegoś kanapy w kolorze kości słoniowej i działało :-)

Carmi, a czy ten a la zamsz nie jest przypadkiem pokryty teflonem, który zapobiega powstawaniu plam?

:confused: cholera wie :-Dja tego nie rozpoznam, chyba ze na metce cos bedzie. Na stronie producenta pisze tylko, ze material mozna zdjac i wyprac, oraz ze jest latwy w utrzymaniu czystosci. Sprawial takie wrazenie, po przejechaniu reka, ze bedzie przyciagal kurz, ale moze tylko tak mi sie wydaje.

A o tych kanapach slyszalam wlasnie, antara czy alcantara sie material nazywa, tak?

A ja znów mam kłopot, bo dziś jakoś wróciłam myślami do łóżeczka turystycznego i po rozmowie z siostrą zdecydowałam się jednak na takowe, a potem zobaczyłam na allegro to i jakoś zmiękłam już kompletnie...
*A*GRACO KOJEC CONTOUR ELECTRA WYS W 24 H (592541535) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba to pragnienie wiosny mnie podkusiło, żeby w ogóle obejrzeć łóżeczko w tak intensywnym kolorze :zawstydzona/y:

Kłopot jest taki, że materacyk w tym łóżeczku ma wymiary 70x100 cm i zastanawiam się, czy prześcieradełko 70x140 cm da się jakoś ładnie w nim poukładać. Chociaż siostra podpowiada mi, że jak jest gumka, to nie powinno być problemu.

no to chyba zostaje mi wybrac sie znow na wyprawe do sklepu i obejrzec ten drugi na zywo, choc ten kolor nie jest tak latwo dostepny.

Kalina, mi sie takie zestawienie BARDZO podoba :tak:

Właśnie mi odpisał jeden gościu z allegro, że szyją prześcieradełka na wymiar. Czekam na wycenę oraz na info, czy jest możliwość zamówienia kolorków czerwonego i czekoladowego :tak: Jak odpowiedź będzie pozytywna, to zamawiam i łóżeczko i prześcieradła. A do tego już bardziej stonowaną pościel, w beżach.

A kolorystycznie łóżeczko nam pasuje, bo w pokoju, w którym Ksenia będzie urzędowała, ściany mamy beżowe i jedną brązową. Obok łóżeczka będzie też stała zabytkowa komoda z pięknym brązowym fornirem. Reszta mebli jest w neutralnej bieli. Więc powinno być git. Amen :-D

reklama
Do góry