reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Moje ostatnie zakupy dla Adasia:) :

super naprawde extra ciuszki !!!!!

Dziewczyny czy wy naprawde juz pierzecie i prasujecie wszytsko :confused::confused::confused:
Nie za wczesnie na to :confused: Ja sie tak zamierzam dopiero kolo pierwszych dni maja :sorry2:A tak wogole to kiedy wstawiacie lozeczka, posciele itp. Ja tak mysllam zeby kolo 20 maja zrobic gotowy kacik dla maluszka. Choc nie powiem z checia zrobilam bym to juz teraz :-)

Martusia ja dokładnie tak jak ty zaplanowałam, co prawda łózeczko jeszcze nie kupione ale upatrzone w połowie maja chce isc zamówic zeby był kolor taki jak chce a wybrałam łóżeczko turystyczne wiec jakos po 20 maja chciałabym juz je w pokoju postawic i niech czeka.
Póki co narazie nic nie prałam mam zamiar wziąśc sie za pranie na poczatku maja powolutku zeby było ciepło zebym mogła ubranka posuszyc na balkonie potem poprasuje i niech czekaja.Suszone na dworze tak pieknie pachna potem.A jak juz urodze to mój S odbierze wózeczek ze sklepu bo wybrany zamawiałam, zapłaciłam o stoi w sklepie do rozwiązania Pan sprzedawca tak nam zaproponował ze oni tak robia zamawiaja a klient odbiera jak juz po rozwiazaniu i mi to pasuje.Bo ja wczesniej nigdy wóżka nie miałam w domu przed narodzinami takze ten pomysł mi sie spodobał.:-)

Ja się pochwalę wczorajszymi, pierwszymi zakupami. Skoro płeć już ustalona muszę się zaznajomić z "działami męskimi" sklepów...:-D

Piekna poprostu piekne!!!!

Jak mówiłam pozazdrościlam Wam tych ślicznych ciuszków i sama dzisiaj zakupilam pierwszy komplecik ! :-)
WYPRAWKA 4 cz pajacyk śpiochy body 0-3 50 56 blue (589967454) - Aukcje internetowe Allegro

Wyprawka zawodowa naprawde cudna:-)

reklama
Dzieki za odpowiedz dziewczyny :-)
Jestem spokojniejsza :-) ;-)

Super ciuszki :-)
Ja sie wybieram i wybieram i wybrac nie moge ostatnio na zakpy ;-)
Moze jutro skoczymy ;-)

Oto, co zakupiłam wczoraj dla Maleństwa:

zestaw.jpg

- komplet body i półśpiochy
- czapeczka z tygryskiem i butelka tommee tippee najmniejsza
- pajace w odcieniach bieli i żółtego z Puchatkiem (w trzypaku)
- aspirator Frida do noska, filtry do aspiratora i przybornik do paznokci
- gwiazdki świecące w ciemności
- pielucha flanelowa podbijana ceratką
- body z pieskiem z Disneya (w trzypaku)
- 2 kocyki z aplikacjami, zielony i pomarańczowy, mięciutkie niesamowicie
- dziwny pajac i body z motywami z Kubusia Puchatka
- okrycie kąpielowe ogromne z kapturem

Ciuszki zakupiłam wszystkie w TESCO - nie dość, że są tanie, to podobno super jakość. No i seria Disneya jest :-)
Ciuszki kupuję tylko w rozmiarze 62. Wolę, żeby były z początku za duże, niż żeby leżały nieużyte w szafie potem...
Aha! Kupiłam jeszcze wypełnienie pościelowe do łóżeczka, ale nie ma co fotografować - ot, takie zwykłe :-)
Straszną radochę sprawia mi kompletowanie wyprawki :-) Tylko co to będzie, jak już wszystko będę miała? :-p

Ja się pochwalę wczorajszymi, pierwszymi zakupami. Skoro płeć już ustalona muszę się zaznajomić z "działami męskimi" sklepów...:-D

Jak mówiłam pozazdrościlam Wam tych ślicznych ciuszków i sama dzisiaj zakupilam pierwszy komplecik ! :-)
WYPRAWKA 4 cz pajacyk śpiochy body 0-3 50 56 blue (589967454) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze zamówilam takie body :-)

Dziewczyny oszalałyście chyba ;-):-D. Piękne rzeczy kupiłyście :-)

reklama
tricolor- ja mam właśnie takie body. To jeden z najbardziej zadowalających moich zakupów. Cena przystępna no i moje ulubione kolorki.

No to się cieszę, że je kupiłam skoro mówisz, że jakość dobra :-)

madziumba a tak swoja droga to moje pierwsze zakupy ciuszkowe więc dopiero zacznę szaleć :cool2::-D

Do góry