blumetka29
Wdrożona(y)
Moje ostatnie zakupy dla Adasia :
super naprawde extra ciuszki !!!!!
Dziewczyny czy wy naprawde juz pierzecie i prasujecie wszytsko
Nie za wczesnie na to Ja sie tak zamierzam dopiero kolo pierwszych dni maja A tak wogole to kiedy wstawiacie lozeczka, posciele itp. Ja tak mysllam zeby kolo 20 maja zrobic gotowy kacik dla maluszka. Choc nie powiem z checia zrobilam bym to juz teraz :-)
Martusia ja dokładnie tak jak ty zaplanowałam, co prawda łózeczko jeszcze nie kupione ale upatrzone w połowie maja chce isc zamówic zeby był kolor taki jak chce a wybrałam łóżeczko turystyczne wiec jakos po 20 maja chciałabym juz je w pokoju postawic i niech czeka.
Póki co narazie nic nie prałam mam zamiar wziąśc sie za pranie na poczatku maja powolutku zeby było ciepło zebym mogła ubranka posuszyc na balkonie potem poprasuje i niech czekaja.Suszone na dworze tak pieknie pachna potem.A jak juz urodze to mój S odbierze wózeczek ze sklepu bo wybrany zamawiałam, zapłaciłam o stoi w sklepie do rozwiązania Pan sprzedawca tak nam zaproponował ze oni tak robia zamawiaja a klient odbiera jak juz po rozwiazaniu i mi to pasuje.Bo ja wczesniej nigdy wóżka nie miałam w domu przed narodzinami takze ten pomysł mi sie spodobał.:-)
Ja się pochwalę wczorajszymi, pierwszymi zakupami. Skoro płeć już ustalona muszę się zaznajomić z "działami męskimi" sklepów...
Piekna poprostu piekne!!!!
Jak mówiłam pozazdrościlam Wam tych ślicznych ciuszków i sama dzisiaj zakupilam pierwszy komplecik ! :-)
WYPRAWKA 4 cz pajacyk śpiochy body 0-3 50 56 blue (589967454) - Aukcje internetowe Allegro
Wyprawka zawodowa naprawde cudna:-)