hejo! u mnie wyprawka poprana i schowana po Julince... mimo, że dostała masę ubranek to ja i tak zostawiłam fortunę w sklepikach dziecięcych bo wszystko było takie ładne :-):-) więc druga laska ma wszystko prawie nowe... ale pewnie i tak puszczę fortunę na ubranka :-) łóżeczko na razie ma lokatora :-) a rzeczy priorytetowe myslę aby zakupić w maju... jak zaczniemy mysleć o pakowaniu torby szpitalnej... na razie daję sobie na luzik :-)
reklama
Ja mam klasyczną wanienkę i stelaż ale kąpać będę w kuchni na stole myślę, że tak mi będzie najwygodniej.
Madziumbo z Julinką robiłam podobnie tylko że wanienka lądowała w pokoju na ławie :-)
Dziewczynki śliczne te ciuszki.
Muszę skoczyć na pocztę bo jakieś awizo w skrzynce miałam, więc chyba przyszły wkońcu te ciuszki co je na allegro kupiłam i musiałam się o nie upomnieć A tak teraz to już boję się ubranek kupować żeby z ilością nie przesadzić, no i liczę na rodzinkę i znajomych bo zawsze ktoś coś maleństwu przyniesie. Zwłaszcza że teraz sama sobie muszę kupić wózek bo mojemu tacie w nocy auto menele zdemolowały i musi go wyremontować a ja nie mam serca go naciągać w takiej sytuacji.
Muszę skoczyć na pocztę bo jakieś awizo w skrzynce miałam, więc chyba przyszły wkońcu te ciuszki co je na allegro kupiłam i musiałam się o nie upomnieć A tak teraz to już boję się ubranek kupować żeby z ilością nie przesadzić, no i liczę na rodzinkę i znajomych bo zawsze ktoś coś maleństwu przyniesie. Zwłaszcza że teraz sama sobie muszę kupić wózek bo mojemu tacie w nocy auto menele zdemolowały i musi go wyremontować a ja nie mam serca go naciągać w takiej sytuacji.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Carmi, Twoje ciuszki są cudowne...normalnie boskie....
Jak tam wizyta w Polsce, nic się nie chwalisz??
dzieki szkoda tylko, ze jak narazie moge je co najwyzej przekladac
Wizyta w PL nie wypalila. Przez chorobe kota, jak pisalam na zamknietym, nie mielismy jak go zostawic, ani zabrac ze soba.
Teraz szykuje sie na swieta, ale wole juz nic nie planowac, bo zawsze mi cos te moje plany pokrzyzuje
Przynajmiej tesciowa ma wiecej czasu na uzupelnianie wyprawki zaoferowala sie m.in., ze zrobi nam zapas pieluch na pierwsze 2-4 m-ce :-)
Jak mówiłam pozazdrościlam Wam tych ślicznych ciuszków i sama dzisiaj zakupilam pierwszy komplecik ! :-)
WYPRAWKA 4 cz pajacyk śpiochy body 0-3 50 56 blue (589967454) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA 4 cz pajacyk śpiochy body 0-3 50 56 blue (589967454) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Dziewczynki kochane czy któraś z was słyszała o takim wózku http://www.allegro.pl/item594164912_vigo_gondola_spacer_4baby_2xfolia_podusia_polecam.html
bo jak poczytałam opinię o wózkach Tako Natalia (taki sobie upatrzyłam) to się załamałam. Będę wdzięczna za pomoc
A i jeszcze jedno czy któraś z was używała wózka coneco v3 albo toledo? Bo właśnie mi się ten wózek spodobał ale czytałam opinie i podobno bardzo awaryjny jest i dłużej niż 1 sezon się nim nie pojeździ?
bo jak poczytałam opinię o wózkach Tako Natalia (taki sobie upatrzyłam) to się załamałam. Będę wdzięczna za pomoc
A i jeszcze jedno czy któraś z was używała wózka coneco v3 albo toledo? Bo właśnie mi się ten wózek spodobał ale czytałam opinie i podobno bardzo awaryjny jest i dłużej niż 1 sezon się nim nie pojeździ?
Ostatnia edycja:
Podziel się: