reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

hejo! u mnie wyprawka poprana i schowana po Julince... mimo, że dostała masę ubranek to ja i tak zostawiłam fortunę w sklepikach dziecięcych bo wszystko było takie ładne :-):-) więc druga laska ma wszystko prawie nowe... ale pewnie i tak puszczę fortunę na ubranka :-) łóżeczko na razie ma lokatora :-) a rzeczy priorytetowe myslę aby zakupić w maju... jak zaczniemy mysleć o pakowaniu torby szpitalnej... na razie daję sobie na luzik :-)

reklama
Ja się pochwalę wczorajszymi, pierwszymi zakupami. Skoro płeć już ustalona muszę się zaznajomić z "działami męskimi" sklepów...:-D

Załączniki

• ciuszki zmniejszone.jpg
    ciuszki zmniejszone.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 39
Dziewczynki śliczne te ciuszki.
Muszę skoczyć na pocztę bo jakieś awizo w skrzynce miałam, więc chyba przyszły wkońcu te ciuszki co je na allegro kupiłam i musiałam się o nie upomnieć :baffled: A tak teraz to już boję się ubranek kupować żeby z ilością nie przesadzić, no i liczę na rodzinkę i znajomych bo zawsze ktoś coś maleństwu przyniesie. Zwłaszcza że teraz sama sobie muszę kupić wózek bo mojemu tacie w nocy auto menele zdemolowały i musi go wyremontować a ja nie mam serca go naciągać w takiej sytuacji.:baffled:

Carmi, Twoje ciuszki są cudowne:tak:...normalnie boskie....
Jak tam wizyta w Polsce, nic się nie chwalisz??

dzieki :) szkoda tylko, ze jak narazie moge je co najwyzej przekladac :-D

Wizyta w PL nie wypalila. Przez chorobe kota, jak pisalam na zamknietym, nie mielismy jak go zostawic, ani zabrac ze soba.
Teraz szykuje sie na swieta, ale wole juz nic nie planowac, bo zawsze mi cos te moje plany pokrzyzuje :dry:

Przynajmiej tesciowa ma wiecej czasu na uzupelnianie wyprawki :-p zaoferowala sie m.in., ze zrobi nam zapas pieluch na pierwsze 2-4 m-ce :-)

reklama
Dziewczynki kochane czy któraś z was słyszała o takim wózku http://www.allegro.pl/item594164912_vigo_gondola_spacer_4baby_2xfolia_podusia_polecam.html
bo jak poczytałam opinię o wózkach Tako Natalia (taki sobie upatrzyłam) to się załamałam. Będę wdzięczna za pomoc :D
A i jeszcze jedno czy któraś z was używała wózka coneco v3 albo toledo? Bo właśnie mi się ten wózek spodobał ale czytałam opinie i podobno bardzo awaryjny jest i dłużej niż 1 sezon się nim nie pojeździ?

Ostatnia edycja:
Do góry