reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Martusia świetne bodziaczki.
To mi przypomniało że i ja muszę zapolować na bodziaki z krótkim rękawem, bo narazie mam tylko z długim.:tak:

Dziewczyny piękne ciuszki:tak:.
Już wiem dlaczego mamy szaleństwa w tytule;-):-D

je również podpisuje obiema rękami :-D przez wczorajsze zakupy dla małej, nie zrobiliśmy pozostałych zakupów ...

efekt: brak miejca na kolejne rzeczy dla małej (mebelki będa dopiero w przyszłym tygodniu) ale za to pusta lodówka i brak obiadu :szok: :-D

Ostatnia edycja:
Dzis zakupilam tez takie bodziaczki :-D

img9735j.jpg

Prześliczne te bodziaki !!! pozazdrościć :-)

A oto moje nowe zakupy. Tzn wylicytowane zapłacone ale jeszcze nie przyszły :-D Troszkę musiałam zdjęcia poprzerabiać, nio ale... :-D

Załączniki

• nowe zakupy.jpg
    nowe zakupy.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 44
Raaany, jakie te wszystkie ciucholki, których fotki wklejacie, słodkie są! Ja tak się przyglądam i coś mi świta, że nie mam pajacyków, hmm... :confused:

Zaraz zrobię przegląd i może nieco popstrykam, to może i ja zrobię pokaz niemowlęcej mody :-D

Aktualizacja:
Wrzucam kilka fotek :-D

To oczywiście nie są wszystkie rzeczy, jakie mamy - wybrałam poglądowo parę najfajniejszych. Zresztą moja Frysia poukładała wszystko w specjalnej szufladzie, którą zarządza, i nie mam odwagi jej się tam mieszać :tak:

Zobacz załącznik 122047

Zobacz załącznik 122048

Zobacz załącznik 122049

Zobacz załącznik 122050

Moja ukochana kolorystyka to beże, biele, wanilia itd. Inne kolory kupuje w większości babcia :tak:

Pochwalę się, że ciuszki na ostatnim zdjęciu (poza galotkami) zostały kupione w Biedronce (!) po dosłownie 4 zł za sztukę, o ile się nie mylę. Są wykonane z przyjemnej w dotyku bawełenki 100%, a stylistycznie - moim zdaniem nie ustępują w niczym "firmówkom" ze zdjęć wyżej.

Ach, jako że spodziewaliśmy się Benia, mamy również trochę rzeczy typowo chłopięcych, ale myślę, że że bez problemu skomponuje się je z typowo babskimi szmatkami i Ksenia będzie się w nich super prezentowała ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry