Cześć dziewczyny :-) Czy słyszałyście coś może na temat wózka Bexa B3 lub Jedo Fyn ? Na razie zastanawiamy się nad tymi dwoma i powiem szczerze że mamy mały problem , ponieważ jest to nasz pierwszy wózek i wybór jest dość trudny . Może Wy macie jakieś swoje typy wózków , najlepiej żeby były pompowane koła , ważył do 14 kg i się łatwo rozkładał . Mieszkamy na 4 piętrze więc wóżek musi być w miarę lekki .
Tu wklejam dwa linki do tych wózków :
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (534193973) - Aukcje internetowe Allegro
JEDO FYN 3 ds Classic i FreeLine + GRATISY W-WA (528673741) - Aukcje internetowe Allegro
Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź .
Witam, ja jestem posiadaczką BEXY 4 kołowej)) jestem z tego wózka BARDZO ZADOWOLONA!!!! i moje dziecko takrze
Jest funkcjonalny, bo...... bardzo dużo urzywałam fotelika samochodowego montowanego na ramę wózka, to sie sprawdza np. podczas wypadu do sklepu. Dziecko zasypia w aucie a my go potem delikatnie przepinamy na wózek i robimy spokojnie zakupy ze śpiącym maluszkiem Oprucz tego gondola jest naprwdę spora, w porównaniu do innych firm. Mi służyła do tej pory(7 miesięcy). Obecnie zmieniłam ją na spacerówkę, bo mój maluch był ciekaw świata i ładnie już siedzi, a przecierz jak będzie miał ochotę na drzemkę to rozłoże mu oparcie prawie na leżąco. Koła są pompowane, piękne felgi, na co zwrócił uwagę mój mąż prowadzi się SUPER!!!! Cena wózka jest bardzo przystępna w Zabrzu w sklepie zapłaciliśmy 1330zł wraz z fotelikiem. A KOLORY poprostu BAJKOWE, ja mam złoty brąz z dodatkami w koła zielono niebieskie jak na twoim linku do allegro ma ten zielony wózek.
Naprwadę wózek GODNY POLECENIA Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!!!!
A i w razie czego nie ma problemu z serwisem( choć nie musiałam korzystać) bo to polski producent. Nie jakiś made in china
w razie czego odpowiem na wszelkie pytania
POZDRAWIAM