reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Z2599_F.jpg

Madziumba - kocyki ażurowe, to coś takiego . Jakby robione na szydełku, z dziurkami.
Są lekkie i przewiewne i podobno bezpieczniejsze dla niemowlaków, w razie jakby się nimi niechcący przykryły, to się nie uduszą, bo przez te dziurki mogą oddychać.

reklama
Kolejna zmiana koncepcji nastapila i uleglam pod namowami mojego męza ... uzadzamy jednak pokój dla młodego :-) Jako że kasy wydawać nie mam zamiaru nie wiadomo ile poszukalam w internecie dośc fajnie wyglądajace mebelki za chyba nie dośc wygórowana cenę.
Meble dla dzieci, pokój, meble dziecięce i młodzieżowe, pokoje dla dzieci
Prawdopodobnie padnie na ten zestaw Dziecięcy pokój | pokoje, meble - ATB ( IVO )
Jak juz podjęclismy decyzję o kupnie mebli to tym samym musimy odrazu pomysleć o malowaniu pokoiku. Chyba za jakies 3-4 tyg powinno byc po wszystkim i moze będe mogła juz sie pochwalić efektami :-)
Aaaaaaaaa, kupiłam torbę do wózka :-) Jednak wybór padl na tą firmy Kees - TORBA DO WÓZKA MARKI KEES Z PRZEWIJAKIEM (580209155) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. . Kupilam bezpośrednio w sklepie bo cena dokladnie taka sama, a po kiego płacic za dostawę :-) Juz wisi na wozku i czeka :-)

Madziumba - kocyki ażurowe, to coś takiego . Jakby robione na szydełku, z dziurkami.
Są lekkie i przewiewne i podobno bezpieczniejsze dla niemowlaków, w razie jakby się nimi niechcący przykryły, to się nie uduszą, bo przez te dziurki mogą oddychać.

Dzięki, super są te kocyki :-).

Kurcze tak czytam co juz kupilyscie i co ktora radzi zeby kupic lub nie i juz glupieje:-D Ja na razie mam tylko kilka ubranek i zero pomyslow na to co dalej kupowac...ehhh:-) To moje pierwsze Malenstwo i czuje sie czasami jak dziecko bladzace we mgle:-D
Ale wasze niektore zdobycze sa obledne:-D

Co do kocyków, to ja kupiłam takie:

Jeden polarowy ( biały), drugi cieplejszy. Bo przecież będą służyć dłużej, nie tylko na lato. A że akurat była przecena......;-) Mam zamiar jeszcze dokupić taki cieńszy, ażurowy, bo ponoć najlepszy dla niemowlaka.

A te dwa z prawej, to ręczniczki z kapturkiem :)

przecudne !!!

Ticolor z nieba mi spadłaś z tymi mebelkami :-) mieliśmy mebelki dostać w spadku (komodę, łużeczko i szafkę) ale okazało się, że spadek może przejść na naszą własność dopiero w czerwcu (a może i później) więc musimy się zaopatrzyć w mebelki - chciałabym ładne mebelki w rozsądnej cenie gdyż nie planowaliśmy tego wydatku :szok:

macie jakieś inne komplety na oku w rozsądnej cenie ?

Tricolor fajne mebelki coraz bardziej żałuję że moja Córcia nie będzie miała swojego pokoju . Torba też fajna :tak:

Ticolor z nieba mi spadłaś z tymi mebelkami :-) mieliśmy mebelki dostać w spadku (komodę, łużeczko i szafkę) ale okazało się, że spadek może przejść na naszą własność dopiero w czerwcu (a może i później) więc musimy się zaopatrzyć w mebelki - chciałabym ładne mebelki w rozsądnej cenie gdyż nie planowaliśmy tego wydatku :szok:

macie jakieś inne komplety na oku w rozsądnej cenie ?

Klamka zapadła i zamawiamy ten komplet IVO :-) Innych mebelków juz nawet nie szukam. Tutaj cena jest wydaje mi się dośc dobra, a inne firmy maja o wiele drozsze komplety. Stwierdzilismy, że te meble z płyty pewnie posluża dziecku z 5-6 lat, gora 7 i wtedy bez zalu wyrzuci się je, a wtedy kupimy juz takie mebelki bardziej "dorosłe" z biurkiem itp.
Na allegro moja sasiadka wynalazla ta firmę Przedmioty użytkownika - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i wzorując sie na ich mebelkach zlecila stolarzowi zrobienie mebli do pokoju jej synka. Fajnie wyszło no i tanio. Z tego co widzę chyba ta firma nie ma w ofercie lozeczek.
Chyba Ci nie pomoge za wiele. Muszisz przeszukac po prostu internet, może znajdziesz cos ciekawego i taniego:-)

reklama
Do góry