kalina_malina
Fanka BB :)
My zdecydowalismy kupic kolyske na kolkach, poniewaz lozeczko po starszym synku mamy dosc obszerne i nie zmiesci nam sie do sypialni (oprocz tego mamy strasznie duze loze). Na jakies 5 miesiecy powinna starczyc, a potem i tak chcemy przeniesc malego do jego pokoju, zreszta tak samo jak jego starszego brata w tym wieku.
Cholerka, a my nadal nie możemy podjąć decyzji odnośnie łóżeczka - mnie się marzyło takie wypasione, turystyczne Graco, ale sprowadzenie z U.S.A. łóżeczka, prześcieradełek i ewentualne dorobienie materacyka daje łączny koszt ok. 1000 zł :-( Kryzys kryzysem, ale koleżanka uświadomiła mnie, że półroczna dzidzia zaczyna wstawać w łóżeczku i potrzebuje do tego szczebelków... Czyli za pół roku trzeba by kupić zwyczajne łóżeczko.
To turystyczne z kolei jest po prostu obłędne z wyglądu, super pasowałoby kolorystycznie do naszego pokoju, poza tym sama jego "turystyczność" sprawdziłaby się latem...
I totalnie zgłupiałam i nie wiem, co robić :---(
Tau, gdzie Ty wynajdujesz te wszystkie cuda?
Aga29 - jak wygladaj te nakladki bo u mnie jest ze 3 rozne rodzaje dostepne i jestem zielona, ktore wybrac
Dominika, nie podszywaj się pod Zieloną
A my również mamy fotelik z bazą, "wklikiwany" do wózka - myślę, że to bardzo praktyczne rozwiązanie!