reklama
aga29
Fanka BB :)
mozesz podeslac link czy fotke tak dla przykladu?
bo te bollerwagen to 120 + przesylka za nowa trzeba liczyc.
Aga, a czy Ty kupowalas albo kupujesz ta baze do fotelikow samochodowych, czy to zbedny wydatek? Wedlug testow ponoc bezpieczniej, ale....
I jeszcze jedno (jak sie w koncu nie spotkamy, bede meczyc Ciebie pytaniami na forum ), czy mozesz polecic jakiec baby markty w HH? Ja znam tylko Toys'r'us, na Harburgu zdaje sie jest.
Carmi, nie za bardzo wiem o jaka baze do fotelikow Ci chodzi Z dzieciecych sklepow, zaopatrywalismy sie w Babydorf jest napewno w Halstenbek, a czy kolo Ciebie gdzies jest, musisz sprawdzic w internecie. I jest jeszcze Babywaltz, znam dwa: jeden w centrum kolo Gänsemarkt a drugi niedaleko Elbeeinkaufszentrum. A z ta Wiege, wpisz na ebay Babywiege i Ci sie pokarza takie na koleczkach
blumetka29
Wdrożona(y)
Niekturzy to wiedzą jak sie ustawić 1 poród i 2 pociechy też bym tak chciała:-):-):-):-):-):-)
Chyba niewiesz co mówisz to fajnie tylko wygląda a swoje z dwójka dzieciaczków trzeba przejsc.Wiem co mówie moje blizniaczki maja dzis prawie 10 lat wiec co przeszlam z nimi jak były małe to Boze zachowaj.Na spacerku super wszyscy sie zachwycali jakie cudne trala la la ale swoje trzeba przejsc....
Beatko powiem ci ze ja miałam wózek dla moich blizniaczke własnie Graco tylko wersja nie jeden za drugim tylko obok siebie.Spisał sie rewelacyjnie i od urodzenia je woziłam nawet jak miały chyba z 3 latka tez jeszcze w wózku na zakupy je brałam bo mi po sklepie uciekały a tak to zapiete w wózku.Takze dla mnie był super, lekki sama po schodach na drugie pietro i z drugiego dawałam rade nawet z dziecmi w wózku...takze nie powinnas sie zawiesc na nim.:-)My wczoraj kupilismy wozek,musielismy z Graco bo mamy po malej wszystkie dodatki,lacznie z nosidelkiem samochodowym,podobaly mi sie inne ale musielibysmy caly set kupowac.Ten rodzaj jest w sumie okay,tylko maja troszke male kola,i boje sie jak to bedzie jezdzic z dwojka malenstw,pojedynczy ktorym jezdzila Viki byl bardzo leciutki i zgrabny,wiec mam nadzieje ze i z tym nie bedzie problemu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba niewiesz co mówisz to fajnie tylko wygląda a swoje z dwójka dzieciaczków trzeba przejsc.Wiem co mówie moje blizniaczki maja dzis prawie 10 lat wiec co przeszlam z nimi jak były małe to Boze zachowaj.Na spacerku super wszyscy sie zachwycali jakie cudne trala la la ale swoje trzeba przejsc.
Chodzi o poród - tak napisałam - 1 poród dwa skarby . Moja przyjaciółka ma też bliżniaczki (mają 5 latek) i zawsze powtarza że jest szczęściarą 1 poród i dwa dzieciaczki .
tak, mysmy to mieli dla naszego ostatniego synka.Maly urodzil sie troszke wczesniej i ogolnie byl jakis taki niedojrzaly emocjonanie. Nie cierpial sie rozbierac, zmieniac pieluch a juz kapiel to byla dla nas koszmarem. Potrafil sie tak drzec ze godzina kapania byla katorga. Przestal kiedy kupilam ta smieszna wanienke...mowia ze niby dziecko czuje sie jak w brzuchu i wodach plodowych - pewnie cos w tym jest bo przez to smieszne naczynie zakonczyl sie nasz kapielowy problem.
Cami - zgadza sie i masz racje ze lezaczek zamienia sie w bujak....niestety jednak maluchy najczesciej sa na tyle mobilne ze ciezko je powstrzymac w miejscu przez dluzej niz kilka minut Generalnie u nas w zadnym z trzech przypadkow bujaczki nie cieszyly sie zbytnio powodzeniem.
Zamiast kolyski polecam moze koszyk wiklinowy?
Moses Basket from Bellacor
a zdecydowanie baze do fotelika polecam, nie ma to jak poczucie bezpieczenstwa...na to nie ma zadnej ceny a fotelik bedzie sluzyl przez caly pierwszy rok dzidziusia....ale to tylko moje sugestie
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Aga29 - jak wygladaj te nakladki bo u mnie jest ze 3 rozne rodzaje dostepne i jestem zielona, ktore wybrac
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Carmi, nie za bardzo wiem o jaka baze do fotelikow Ci chodzi
a jaki fotelik masz? np maxi cosi maja dodatkowo easy base, takie cos
DOREL Easy Base schwarz - BABY MARKT Online-Shop | Ihr Babyfachmarkt mit Tiefpreisgarantie! | baby-markt.de
Römer Base Isofix für Baby Safe Plus SHR & Baby Safe Plus 2009 - BABY MARKT Online-Shop | Ihr Babyfachmarkt mit Tiefpreisgarantie! | baby-markt.de
Aga, a te nakladki nosze od 3 dni, ogromne sa jak nei wiem, myslalam, ze to takie malusie. Po zdjeciu brodawki co prawda wygladaja jak doczepione z plasteliny i po jakims czasie spowrotem sie chowaja, ale po paru m-cach moze dac do efekty. W najgorszym wypadku bede je zakladac na godzinke przed karmieniem.
Dominika, to te
http://www.medela.de/D/breastfeeding/products/formers.php
Ostatnia edycja:
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Carmi, dzieki wielkie
A co do bazy do fotelikow to my mamy max cosi fotelik i baze tez kupilismy. Chodzilo o to, ze fotelik doczepialismy do wozka i latwiej sie sciagalo a nie za kazdym razem zapinalo lub odpinalo z pasow. ;-)
clik, clik i odpiety, clik ,clik i zapiety
A co do bazy do fotelikow to my mamy max cosi fotelik i baze tez kupilismy. Chodzilo o to, ze fotelik doczepialismy do wozka i latwiej sie sciagalo a nie za kazdym razem zapinalo lub odpinalo z pasow. ;-)
clik, clik i odpiety, clik ,clik i zapiety
Podziel się: