reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Madziumba swietne zakupy :)
A te body z Auchana po 2 zl? Przeciez to bardzo tanio, az mi ciezko uwierzyc, ze mozna body tak tanio kupic :)

reklama
tyle ze ten akurat lezaczek potem zamienia sie w fotelik bujany i sluzy dziecku na dluzej.

A mi wciaz marzy sie kolyseczka, albo wozek wiklinowy, tyle ze jak tak czytam, ze to tylko na 3 m-ce to nie wiem czy nie lepiej sobie odpuscic i kupic za to co innego. Np baze do fotelika samoch.

My zdecydowalismy kupic kolyske na kolkach, poniewaz lozeczko po starszym synku mamy dosc obszerne i nie zmiesci nam sie do sypialni (oprocz tego mamy strasznie duze loze:tak:). Na jakies 5 miesiecy powinna starczyc, a potem i tak chcemy przeniesc malego do jego pokoju, zreszta tak samo jak jego starszego brata:tak: w tym wieku.

Aga, czyli ten Bollerwagen?
a juz jakis upatrzylas sobie? na ebay?

Ja bylam ostatnio ze znajoma w komisie, babka wypozycza Stubenwagen 15€ za miesiac i wedlug mnie to bardzo drogo, bo za 4 m-ce wychodzi 60€, a za tyle znajdziesz uzywany (bez przesylki), ktory potem odsprzedaz sobie dalej, albo dokladasz drugie tyle i masz nowiusienki firmowy...

Cami to jest taka Wiege na kolkach na ebay. Ceny sa rozne, ale przecietnie nowa kosztuje 80 Euro, zastanawiam sie wiec nad uzywana:tak: Chyba, ze mi kolezanka odsprzeda, bo jej synek akurat wyrosnie w tym czasie:tak:

mozesz podeslac link czy fotke tak dla przykladu?
bo te bollerwagen to 120 + przesylka za nowa trzeba liczyc.

Aga, a czy Ty kupowalas albo kupujesz ta baze do fotelikow samochodowych, czy to zbedny wydatek? Wedlug testow ponoc bezpieczniej, ale....

I jeszcze jedno :-D (jak sie w koncu nie spotkamy, bede meczyc Ciebie pytaniami na forum :-p), czy mozesz polecic jakiec baby markty w HH? Ja znam tylko Toys'r'us, na Harburgu zdaje sie jest.

My wczoraj kupilismy wozek,musielismy z Graco bo mamy po malej wszystkie dodatki,lacznie z nosidelkiem samochodowym,podobaly mi sie inne ale musielibysmy caly set kupowac.Ten rodzaj jest w sumie okay,tylko maja troszke male kola,i boje sie jak to bedzie jezdzic z dwojka malenstw,pojedynczy ktorym jezdzila Viki byl bardzo leciutki i zgrabny,wiec mam nadzieje ze i z tym nie bedzie problemu

Załączniki

• albee-baby_2040_298947977.jpeg
    albee-baby_2040_298947977.jpeg
    36,9 KB · Wyświetleń: 26
  • albee-baby_2042_125834408.jpeg
    albee-baby_2042_125834408.jpeg
    28,7 KB · Wyświetleń: 20
  • albee-baby_2042_126564248.gif
    albee-baby_2042_126564248.gif
    12,2 KB · Wyświetleń: 30
  • albee-baby_2042_115617804.jpeg
    albee-baby_2042_115617804.jpeg
    26,1 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Beata fajny ten wózio, słyszałam o nim same dobre opinie, więc mam nadzieję, że będzie Wam dobrze służył:tak::-)

reklama
Do góry