reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Marlenko - swiete slowa... Ja w razie czego w Pl mam i drewniane lozeczko i turystyczne...i nawet wszystkie ciuchy po Stasiu te najmniejsze szczegolnie. Takze gdyby .... to nie jest zle. Tylko moze tu jaki fajny wozio by sie trafil i bedzie git. A jak zostaniemy tu :-):-):-)to jeszcze zdaze kupic. Ostatnio maz kupowal lozeczko i wozek i wanienke i przewijak, jakies 2 godziny po urodzeniu syna. Zdawalo sie nam ze mamy jeszcze duuuuzo czasu, nawet torba nie spakowana byla . A maly urodzil sie zaledwie tydzien przed terminem.
W kazdym razie najwazniejsze zeby dzidzia urodzila sie zdrowa to ze wszystkim sobie poradzimy :D

Ollutka śliczne łóżeczko:tak:

Ja też wolę zdecydowanie body z długim i krótkim ręlawem niż śpiochy i kaftaniki. Body są praktyczniejsze. Przetestowałam na starszej córci;-)

Ja mam łóżeczko drewniane po Madzi, nigdy nie mieliśmy turystycznego więc trudno mi porównywać. To drewniane to z Drewexu Kuba III, można je kołysać. Ma praktyczną dużą szufladę. Polecam ten model:tak: jeśli ktoś lubi drewniane łóżeczka.
To moje dość ładnie wygląda jeszcze więc nie myślę o nowym bo to spory koszt

Z rzeczy nic nowego jeszcze nie kupowałam:szok: jakoś nie moge sie jeszcze na tym skupić. Mam ubranka poodkładane po Madzi ale nawet nie zajrzałam narazie do nich, kurcze jakaś jestem chyba dziwna. Czas pomyszkować w szafie:-D

Ostatnia edycja:
Znlazłam wkońcu leprzą fotke łuzia na które sie napaliłam jak szczerbaty na suchary mam nadzieje że koszt mnie nie przerośnie
006_Warner%20Bros%20505%20NI%20p3%20-%200.jpg

i jak wam sie podoba?

Jestem zakochana w tym łóziu , bo małemu to pewnie wszystko jedno byleby wygodne było. \zdaje sobie sprawe że łózeczko nie jest tanie ale kurcze nigdzie niepodają ceny , z pościeli wrazie czego zrezygnuje bo taki komplecik ponad 500 zl więc daruje go sobie no ale to łózeczko......
Tau rozumiem 1 pokoik więc wszystko musi mieć ręce i nogi ja mam to szczęśce że mały będzie miał swój pokoik więc moge poszaleć..

Agato, a gdzie napisalam, ze w PL jest lekarz? Nie rodzilam nigdy, znam porody jedynie z telewizji i opowiadan, mam prawo nie wiedziec jeszcze, jak to do konca jest zorganizowane.

Tusienko, mam 2 znajome rodzace w wannie w DE, jedna sobie bardzo chwali, drugiej bylo ciezko wyprzec dziecko i wyskoczyla z wanny na stolek, a wtedy urodzila w moment. :tak: Ale ja tez sie na wanne pisze, o ile bedzie akurat wolna.

Carmi slonko to nie byla aluzja bran boze tylko stwierdzenie faktu -i zapytanie bo moglam sie mylić :)

co do porodu w wannie dlatego chcialam aby to byla moja wanna,prysznic moje zarazki i moje smiecie Ja podchodze do tego w troszke inny sposob poniewaz to moj ostatni poród chciałabym aby był całkowicie świadomy tak jak ja chce a nie położna napewno rownież chciałabym zeby mój M nagrał od A do Z kiedyś jak moje córki będą rodzić pokaże im ze nie ma co sie bać Niestety jeszcze niewiem czy moj M zdecyduje sie aby być przy mnie to jego całkowity wybór wie jak to wyglada i czego ma sie spodziewać -przezył już dwa i nie powiem żeby wspominał miło... Czekam cierpliwie na jego decyzje

reklama
wrzucam fotki wózka

Załączniki

• 542921494_2.jpg
    542921494_2.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 52
  • 542921494.jpg
    542921494.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 542921494_1.jpg
    542921494_1.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 41