reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja pościeli nie mam żadnej, ani do wózka ani do łóżeczka i kupować nie zamierzam;-).
Za to teraz przez Was siedzę w tych leżaczkach i bujaczkach. Masakra, ile tego jest. Dziewczyny, od kiedy tego się tak naprawdę używa? Bo taki tygodniowy noworodek to chyba jeszcze do bujaczka się nie nadaje?

reklama
Posciel do łozeczka mam. ALe na razie mam tylko jeden komplet- na zmiane nie.... ale i tak na poczatku synuś bedzie spał w rozku, a i mam spiworek. Koldra bedzie uzywana później

Mate chciałam kupic, ale mój kuzyn już dał mojej mamie po swojej córce- bo oni bodajze z 3 mieli:-) A lężaczek i hustawke myslimy:-) czekamy na fajną ofertę:-)

Ivi dziekuje przypomnialas mi o niedrapkach. musze kupić:tak:

Ostatnia edycja:
ja pościeli do wózka nie kupuję i nie mam zamiaru, dla mnie to na prawdę bez sensu do potęgi! Jest kocyk, jest budka do postawienia i ten pokrowiec z wózka. Jakbym jeszcze miała się szamotać z jakimiś kołderkami do wózka:no: nieeee dajta se luz..... zagrzać dziecka też nie chce

Tricia wiem, ze te lezaczki FP mozna tak ustawic, ze niemowlaczek lezy sobie w nim bez problemu, szeleczkami przypięty ;-)

Kolderek itp tez narazie nie kupuje- razem zestaw z lozeczkiem ok 6 msc :)

Tylko ochraniacz do kolyski chce, ale z PL- tam na all to mozna oczopląsu dostac i cenowo powybierac. W UK to jakis mega chodliwy towar kosztuje minimum 65 funtow a wzrór jeden :|

Ja Bartka rodzilam w grudniu ibylo mega zimno i bardzo mi sie przydal spiwor gruby do gondoli, ale kolderka do wozka nie przydatna.za to posciel uzywalam w lozku zawsze.a bujaczki lezaczki sa niezbedne inaczej nie mozna sie umyc ani ugotowac, od1 mies.sie je uzywa.

Kindzia - dokładnie takie kupiłam dla dzieciaków. Ale "sobie" kupiłam inną, nie mogę jej znaleźć w ich ofercie na stronie.. kosztowała 20zł. Pstryknę fotkę i wstawię - wydaje mi się rewelacyjna za tą cene!

Dokupiłam Małej dwa pajace:

I przy okazji jeszcze czerwone spodenki i parę rzeczy na 3-6 msc:-), takie już bardziej dziewczęce. Gorzej jak jej jednak jakaś armata wyrośnie;-).

reklama
Kindzia fajne zakupki :)
Tricia ślicznooości!!

A ja czekam az sie skonczy pranie :-)

A jaka jestem zadowolona z tych miskowych ubranek na wyscie ...jej za funta, stan idealny..no cudnosci!

Do góry