reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
K&M fajne rozwiązanie takie koszulki. Tylko u mnie odpada, nawet jak jest 40 stopni to mi marzną ramiona. Całe zycie śpie w bluzeczkach z rękawem. :eek:

nefi ja w domu mam bardzo cieplo, na porodówce jest też bardzo ciepło a i tak zawsze szlafrok można założyć, mam 2 jeden taki gruby ciepły długi, a 2gi mam taki krótki cienki czerwony dostałam od Meza :) hihihi ale powiedział ze w nim to po szpitalnych korytarzach nie będe spacerować bo tam za duzo tatuśków sie kręci :) hihi
a;e wiadomo jak marzniesz to lepiej miec cos z zakrytymi rekawkami.
a i kolezanka mi mowila ze skarpetki jej sie przydaly jak po porodzie lezala juz z corka na piersi a polozna ja szyla to wtedy maz jej zakladal bo jej strasznie stopy marzły. wiec warto zabrac ze soba

K&M z tymi skarpetami to tez fakt. co do ramion to mi w tej ciązy jest wiecznie gorąco, ale ramiona i tak mi marzną. taka moja uroda widać. poza tym nie wiem jak mój organizm na poród zareaguje. ja zwykle jak jestem wykończona to jest mi zimno nawet w tropikach. :-D ehhh jejku jak to juz blisko :szok:

może coś na ciuchach da się znaleźć?, ja mam zamiar kupić ze 2-3 normalne koszule już na czas karmienia w domu. Też pewnie coś na ciuchach wyszperam

ja wlasnie dostalam spozniony prezent dla dzidzi :-)...na pierwsze 3mce i na lato :tak:;-) IMG_0374.jpg

Dziewczyny, może banalne pytanie, ale ..
u mnie pierwszy poród i pierwszy raz mam do czynienia z różnymi akcesoriami, ubraniami dla kobiet w ciąży, napiszcie mi czy są różne rodzaje biustonoszy do karmienia? jakieś wygodniejsze, lepsze, gorsze? na jakiej zasadzie piersi są odsłaniane kiedy ma się go założonego? to jest zapinane czy jak?

reklama
Do góry