reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja się za to nad koszulami zastanawiam. chyba kupię w sklepie bo boje sie, że zamist koszuli do karmienia to namiot cyrkowy sobie kupię. tak opisuja te rozmiary, że nic z tego nie wynika. :eek:

ja nakupowałam koszul w rozmiarze L i chyba przesadziłam z rozmiarem bo wielkie troche są :D ale jak juz mam to niech będa :p tyle mam ubranek dla dzidziusia nowych i używanych że chyba niedługo po porodzie będe sprzedawac :p

Ostatnia edycja:
ja właśnie zaryzykowałam. kupiłam jedna koszulę m-ke na próbę. mieszczę się normalnie w zwykłe m-ki i kobiety ze sklepów dla kobiet w ciązy mówiły mi, że ubrania ciążowe nalezy generalnie brac w rozmiarach sprzed ciąży. zobaczymy. w razie czego bedę miec koszulke na potem.

Szukajaca nie przejmuj sie! zostan i czytaj mamy tu wiele doswiadczonych dziewczyn z ogromna wiedza :-)

A ja nie wiem co już myśleć.. czytam Was, macie juz praktycznie wszystkie wszystko! A ja.. czuje sie jakby mnie to nie dotyczyło :confused: No ale zostalo jeszcze troszke czasu..
Teraz mężo wkoncu dwa dni wolne bedzie mial to podjedziemy do tesco, ikea, tkmaxx itp i zobaczymy czy cos mozna okazjonalnie nabyc, ale bez parcia i pospiechu :)

reklama
Do góry