reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Dla doświadczonych mam pewnie taka chusta to ideał, juz wiedza jak sie dzidzie obsługuje
Ja jestem przeerazona na sama mysl noszenia i przebierania noworodka, niemowlaka wiec wogóle o noszeniu w jakich chustach nie mysle
Co innego ten stelażyk od 6 msc
Ja jestem przeerazona na sama mysl noszenia i przebierania noworodka, niemowlaka wiec wogóle o noszeniu w jakich chustach nie mysle
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mini tej strony nie znałam, dzieki za namiary!
Angel wydaje Ci się, że będziesz sie bała. Ja nigdy nie miałam doczynienia z niemowlakami. W spzitalu bylam w pokoju gdzie dzieci przywozili tylko do karmienia - nie uczyłam się "obsługi". Do szkoły rodzenia tez nie chodziłam. A w pierwszy dzień po poworcie do domu ze szpitala zostałam sama, bo M do pracy pojechał. Wiadomo trzeba obchodzic się z maluszkiem delikatnie, przewijanie, ubieranie na początku trwa całe wieki ;-) ale szybko wchodzi się we wprawę (szczególnie jak w nocy przed karminieniem prutt - kupa, w czasie karmienia sruuuuu - kupa, odłozysz do łóżeczka i słyszysz znów sruuuuu chcąc nie chcąc szybko łapiesz o co chodzi ;-)
Angel wydaje Ci się, że będziesz sie bała. Ja nigdy nie miałam doczynienia z niemowlakami. W spzitalu bylam w pokoju gdzie dzieci przywozili tylko do karmienia - nie uczyłam się "obsługi". Do szkoły rodzenia tez nie chodziłam. A w pierwszy dzień po poworcie do domu ze szpitala zostałam sama, bo M do pracy pojechał. Wiadomo trzeba obchodzic się z maluszkiem delikatnie, przewijanie, ubieranie na początku trwa całe wieki ;-) ale szybko wchodzi się we wprawę (szczególnie jak w nocy przed karminieniem prutt - kupa, w czasie karmienia sruuuuu - kupa, odłozysz do łóżeczka i słyszysz znów sruuuuu chcąc nie chcąc szybko łapiesz o co chodzi ;-)
Ostatnia edycja:
Mini55
&&&&&
Dziękuje :-) A zdjęcia dodajesz klikając w obrazek obok pogrubienia , czy zmiany koloruMini55 -przesliczne zdjecie jak sie naucze dodawac zdjec to moze tez cos dodam.
Pochwal się swoją chustą
Dla doświadczonych mam pewnie taka chusta to ideał, juz wiedza jak sie dzidzie obsługuje
Angel ja miałam duże obawy , a już pierwszej doby nosiłam , przewijałam Borysa tak jak by to było nie pierwsze a co najmniej szóste dziecko Dużo mi dała szkoła rodzenia i przewijanie lalki ;-)
Co go chusty zupełnie się na nich nie znam i nawet nie interesowałam
Nie wiem czy będę kupowała, ale w sumie w naszym terminie, gdzie dzidzia wiosna lato będzie jeszcze malutka może się przydac, póki co poczekam
Ja akurat przewijania i ubierania sie nie boję, wydaję mi się,że to samo przychodzi, że wiesz co i jak
Przyszły mi dziś spodnie jak zrobie fotki to wstawię
Nie wiem czy będę kupowała, ale w sumie w naszym terminie, gdzie dzidzia wiosna lato będzie jeszcze malutka może się przydac, póki co poczekam
Ja akurat przewijania i ubierania sie nie boję, wydaję mi się,że to samo przychodzi, że wiesz co i jak
Przyszły mi dziś spodnie jak zrobie fotki to wstawię
Perelandra
Fanka BB :)
chciałabym kupić chustę, zwłaszcza, że w kwietniu-maju będzie można na spacerki z maleństwem chodzić... chyba pooglądam te filmiki jak związać chustę, bo nigdy nie sądziłam, że to może stanowić problem...
co do przewijania i przebierania mam nadzieję, że tego się nie zapomina - już jako 15-latka zajmowałam się dzieciakami rodzeństwa i nie było najmniejszego problemu (mimo pieluch tetrowych), a parę lat temu przyjaciółka zostawiła mnie na parę godzin ze swoją miesięczną córeczką i też spokojnie sobie poradziłam tak, że jestem dobrej myśli ;-)
co do przewijania i przebierania mam nadzieję, że tego się nie zapomina - już jako 15-latka zajmowałam się dzieciakami rodzeństwa i nie było najmniejszego problemu (mimo pieluch tetrowych), a parę lat temu przyjaciółka zostawiła mnie na parę godzin ze swoją miesięczną córeczką i też spokojnie sobie poradziłam tak, że jestem dobrej myśli ;-)
ja bym bardzo chciala chuste, ale wlasnie boje sie, ze za chiny nie naucze sie tego wiazac. Maz tez badzo na tak, tylko tez sie obawia, ze cos zrobimy nie tak i uszkodzimy malenstwo, pewnie jest to mozliwe??? musze sie zaglebic w temat, ale poki co podziwiam rodzicow, ktorzy potrafia to zamotac!
a bardzo by mi sie przydala jak bede wiosna chodzila po core do przedszkola, bo tam schody, z wozkiem wejsc porazka.
a bardzo by mi sie przydala jak bede wiosna chodzila po core do przedszkola, bo tam schody, z wozkiem wejsc porazka.
Mini55
&&&&&
Mini- swietny!! tylko nie wiem czemu, jakos plakac mi sie zachcialo, bo ten dzidzius taki malenki, noworodek widac i jak kociaka go tam wlozyl i chyba ten dzidzius sie denerwowal na poczatku jak byl tam wkladany...
aaaa i na prawde nie wyleci dolem???nie wyslizgnie sie jakos?
aaaa i na prawde nie wyleci dolem???nie wyslizgnie sie jakos?
reklama
Mini55
&&&&&
Ajako bo dzidziusie się czasem denerwują . Jak się je ubiera np
A wylecieć nie wyleci
Zobacz sobie jeszcze ten Det knirker fra sjalet - YouTube
rzeczywiście kociak z tego dzidziusia - taki mruczący
A wylecieć nie wyleci
Zobacz sobie jeszcze ten Det knirker fra sjalet - YouTube
rzeczywiście kociak z tego dzidziusia - taki mruczący
Podziel się: