reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Atomówka mnie też ta bluza mega się podoba, może się skuszę :-) ale ty masz brzusio już! ja jestem w 15tc i mam dwa razy mniejszy :-( cholercia, wyglądam jakby mi się solidnie przytyło a nie jakbym w ciąży była :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Mój płaszczyk jesienno-zimowy kupiony na allegro :
2*Płaszcz ciążowy jesień-zima R:40 L!!! (1847440539) - Aukcje internetowe Allegro

dzisiaj przyszedł, jestem z niego mega zadowolona, nie jest mega ciepły ale grubszy sweterek pod niego i bedzie ok :) w rzeczywistosci bardzo ładnie wygląda, lepiej niż na zdjęciach.
Zdjęcia kiepskiej jakosci bo z komórki :/Zobacz załącznik 394730Zobacz załącznik 394731

super płaszczyk
tez na taki choruję ale jeszcze trzeba poczekać,może przyjdzie pora na kupno

Aadka podawałam link do bluzy, czerwonych nie ma
Proszę Bluza - tunika z kaprurem ciążowa bombka !!! (1820705115) - Aukcje internetowe Allegro

Maritek może mam brzusio w sumie jak jadę autobusem to ludzie się patrzą i się chyba zastanawiają czy to ciąża czy tak się upasłam :p
Ale on wcale taki duży aż nie jest
Chciałabym mieć już większy, ale musimy cierpliwie czekać :)

Atomówka, dziękuję już znalazłam ten link :)
Lastpetunia, super ten płaszc!zyk

Atomówka - bluza super, ładnie w niej wyglądasz.
Aadka - dawaj linka gdzie zamówiłaś ten sweterek...

A wiecie, że ja jeszcze nic ciążowego sobie nie kupiłam... Wciąż chodzę w jeansach, które wcześniej były luźne i potrzebowałam paska. Ale zaczynają już uciskać. Muszę wygrzebać z szafy spodnie ciążowe z poprzedniej ciąży i kupić parę nowych ciuszków.Ja to lubię na zimę takie długie za pupę sweterki z krótkimi rękawkami, które zakłada się na cienką bluzkę. Są rozciągliwe, wiec zakładam, że będą pasowały całą ciążę. Z Emilką też takie nosiłam i przed i w trakcie i po ciąży, więc jeśli lubicie, to polecam, jako nie tylko ciążowy wydatek. No, ale ja jestem straszny zmarźlak, więc muszę się ciepło ubierać.
Dla dzidziusia też kupiłam jedynie biały kocyk. Chyba z resztą poczekam aż będę znała płeć.

reklama
Doris je też jeszcze w normalnych ciuchach pomykam . Ale chyba po wypłacie kupie sobie jakieś spodnie ciążowe :sorry2:

Do góry