reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Doris, Mini ale Wam fajnie, że jeszcze w normalne ciuchy sie wciskacie :tak:

Kasiurek dziewczyny dawały wcześniej linki do koszul do karmienia - zerknij kilkanaście wpisów wcześniej ;-)
Mnie tylko zastanawia to, że przecież w zimie rodzimy - ja jeszcze nie jestem na 100% pewna w którym szpitalu rodzić (kwestia tego jaka będzie zima i czy będzie dużo śniegu, bo jak tak, to mogę nie dojechac do szpitala gdzie mój lekarz pracuje). Warunki moga byc różne i raczej będe się nastawiać na ciepłe koszule i szlafroki...

ja musze sie wam pochwalic, ze poza stanikami tez nic nie kupowalam, musialam tylko pare bluzek schowac gleboko do szafy bo wygladalam w nich jak salcesonik :) ale pozatym narazie bez zmian garderoby :-D

Ee ja też w normalnych ciuchach latam, w spodniach w sumie guzika nawet nie rozpinam ( no może w niektórych) ale kupiłam parę rzeczy bo się opanowac nie mogłam :p
Z zakupami dla dzidzi chcę poczekac, dlatego na pocieszenie sobie kilka szmatek kupiłam :)

Dziewczyny macie namiary na jakieś fajne i sprawdzone rajstopy dla ciężarnych? Takie grube, zimowe i najlepiej w ciekawych kolorach (fiolet, czerwień itp.).
Bo zwykłe przedciążowe to chyba tak w 6-7 miesiącu już nie zdadzą egzaminu?

tricia poszukaj na allegro, albo na mojeciuchy.pl powinnas cos znalesc a jak nie to ja u siebie poszukam bo wlasnie dzisiaj kupilam czarne 40-tki, a jaka grubosc chcesz??

reklama
Do góry