reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Atomówka mnie też ta bluza mega się podoba, może się skuszę :-) ale ty masz brzusio już! ja jestem w 15tc i mam dwa razy mniejszy :-( cholercia, wyglądam jakby mi się solidnie przytyło a nie jakbym w ciąży była :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Mój płaszczyk jesienno-zimowy kupiony na allegro :
2*Płaszcz ciążowy jesień-zima R:40 L!!! (1847440539) - Aukcje internetowe Allegro

dzisiaj przyszedł, jestem z niego mega zadowolona, nie jest mega ciepły ale grubszy sweterek pod niego i bedzie ok :) w rzeczywistosci bardzo ładnie wygląda, lepiej niż na zdjęciach.
Zdjęcia kiepskiej jakosci bo z komórki :/Zobacz załącznik 394730Zobacz załącznik 394731

super płaszczyk
tez na taki choruję ale jeszcze trzeba poczekać,może przyjdzie pora na kupno

Aadka podawałam link do bluzy, czerwonych nie ma
Proszę Bluza - tunika z kaprurem ciążowa bombka !!! (1820705115) - Aukcje internetowe Allegro

Maritek może mam brzusio w sumie jak jadę autobusem to ludzie się patrzą i się chyba zastanawiają czy to ciąża czy tak się upasłam :p
Ale on wcale taki duży aż nie jest
Chciałabym mieć już większy, ale musimy cierpliwie czekać :)

Atomówka, dziękuję już znalazłam ten link :)
Lastpetunia, super ten płaszc!zyk

Atomówka - bluza super, ładnie w niej wyglądasz.
Aadka - dawaj linka gdzie zamówiłaś ten sweterek...

A wiecie, że ja jeszcze nic ciążowego sobie nie kupiłam... Wciąż chodzę w jeansach, które wcześniej były luźne i potrzebowałam paska. Ale zaczynają już uciskać. Muszę wygrzebać z szafy spodnie ciążowe z poprzedniej ciąży i kupić parę nowych ciuszków.Ja to lubię na zimę takie długie za pupę sweterki z krótkimi rękawkami, które zakłada się na cienką bluzkę. Są rozciągliwe, wiec zakładam, że będą pasowały całą ciążę. Z Emilką też takie nosiłam i przed i w trakcie i po ciąży, więc jeśli lubicie, to polecam, jako nie tylko ciążowy wydatek. No, ale ja jestem straszny zmarźlak, więc muszę się ciepło ubierać.
Dla dzidziusia też kupiłam jedynie biały kocyk. Chyba z resztą poczekam aż będę znała płeć.

reklama
Doris je też jeszcze w normalnych ciuchach pomykam . Ale chyba po wypłacie kupie sobie jakieś spodnie ciążowe :sorry2:

Do góry