reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Perelandra:) brzuszek rośnie, super!:) pochwal się jak legginsy przyjdą!

Mini - jakie pieluszki zamówiłaś?

ja dostałam kolejne ciuszki dla dziewczynki od przyszłej szczęśliwej babci ;) Mama moja wzięła cudnego różowego (oczywiście!) śpioszka"z wymówieniem" - że jeśli pojawi się siusiak to wymieni na granatowe śpioszki:D

reklama
ivi jak przyjdą leginsy to wstawię fotkę z brzuchem -w całej okazałości
muszę jeszcze kupić rajstopy ciążowe, bo okazuje się, że normalne nie wystarczą
strasznie jestem zadowolona ze spódniczki z tym pasem na brzuch, jest super wygodna :tak:

Nie mam zdjęć bo to od dziewczyny zamawiałam i już usunęła zdjęcia
Ale to coś takiego :
bambinimio-500x500.jpg
to są nieprzemakające otulacze do pieluszek np tetrowych , bawełnianych , bambusowych muslinowych itd .
Ostatnio dużo czytałam o tych pieluszkach i coraz bardziej jestem "napalona" na używanie takowych

Ivi
:-) uśmiałam się z Twojej przezornej mamy :-D Zdjęcie prosimy tych różowych śpioszków

Ostatnia edycja:
Ee ja też w normalnych ciuchach latam, w spodniach w sumie guzika nawet nie rozpinam ( no może w niektórych) ale kupiłam parę rzeczy bo się opanowac nie mogłam :p
Z zakupami dla dzidzi chcę poczekac, dlatego na pocieszenie sobie kilka szmatek kupiłam :)

Atomówka, ja też w weekend zaszalałam i w galerii mokotów kupiłam wreszcie kurtkę zimową, sportowy styl przed kolano i z tyłu ma ściągacze więc jak brzucho będzie rosło to powinnam się zmieścić, a będzie także super na następną zimę, a zawsze stare łaszki mogą się nadać tylko, że patrzeć na nie nie mogę. Kasy w portfelu mniej, ale za to humor od razu lepszy.
http://www.wellensteyn.com/wi_images/thumbs_3/127ba5191f0ac1eb7de9e475b14b9afe.png

Atomówka - bluza super, ładnie w niej wyglądasz.
Aadka - dawaj linka gdzie zamówiłaś ten sweterek...

A wiecie, że ja jeszcze nic ciążowego sobie nie kupiłam... Wciąż chodzę w jeansach, które wcześniej były luźne i potrzebowałam paska. Ale zaczynają już uciskać. Muszę wygrzebać z szafy spodnie ciążowe z poprzedniej ciąży i kupić parę nowych ciuszków.Ja to lubię na zimę takie długie za pupę sweterki z krótkimi rękawkami, które zakłada się na cienką bluzkę. Są rozciągliwe, wiec zakładam, że będą pasowały całą ciążę. Z Emilką też takie nosiłam i przed i w trakcie i po ciąży, więc jeśli lubicie, to polecam, jako nie tylko ciążowy wydatek. No, ale ja jestem straszny zmarźlak, więc muszę się ciepło ubierać.
Dla dzidziusia też kupiłam jedynie biały kocyk. Chyba z resztą poczekam aż będę znała płeć.

Proszę, sklep Happy Mum, swetr Donna Cardigan są inne kolory :)
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

hej lejdis ale napisalyscie tu hohoh ja mialam urwanie glowy w pracy bo kwartał sie zamykal uff juz koniec ;)
ja w sobote kupilam czapeczke taka maleńką i łapki niedrapki za 7 zł takie białe z niebieskimi misiami na czapeczce takie slodkie ze niemoglam sie powstrzyamc :) jak narazie dla siebie nie kupilam nic typowo ciazowego bylam w h&m w poszukiwaniu spodni ciazowych ale jak juz cos znalazlam tro bylo na mnie za duze jeszcze... i spigam w rastopkach i getrach bo nie mam w czym juz chodzia na ciazowe ciuchy za mala jestem na swoje juz za duza i oo

oj zaczynają się zakupy dla dzieci widzę:) ja na razie się trzymam......może dziś się dowiem cosik o płci,to wtedy będę myśleć o czymkolwiek...
a do siebie muszę kupić powoli spodnie ciążowe, jeansy jakieś ładne coby były wyjściowe...

reklama
Do góry