reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Perelandra:) brzuszek rośnie, super!:) pochwal się jak legginsy przyjdą!

Mini - jakie pieluszki zamówiłaś?

ja dostałam kolejne ciuszki dla dziewczynki od przyszłej szczęśliwej babci ;) Mama moja wzięła cudnego różowego (oczywiście!) śpioszka"z wymówieniem" - że jeśli pojawi się siusiak to wymieni na granatowe śpioszki:D

reklama
ivi jak przyjdą leginsy to wstawię fotkę z brzuchem -w całej okazałości
muszę jeszcze kupić rajstopy ciążowe, bo okazuje się, że normalne nie wystarczą
strasznie jestem zadowolona ze spódniczki z tym pasem na brzuch, jest super wygodna :tak:

Nie mam zdjęć bo to od dziewczyny zamawiałam i już usunęła zdjęcia
Ale to coś takiego :
bambinimio-500x500.jpg
to są nieprzemakające otulacze do pieluszek np tetrowych , bawełnianych , bambusowych muslinowych itd .
Ostatnio dużo czytałam o tych pieluszkach i coraz bardziej jestem "napalona" na używanie takowych

Ivi
:-) uśmiałam się z Twojej przezornej mamy :-D Zdjęcie prosimy tych różowych śpioszków

Ostatnia edycja:
Ee ja też w normalnych ciuchach latam, w spodniach w sumie guzika nawet nie rozpinam ( no może w niektórych) ale kupiłam parę rzeczy bo się opanowac nie mogłam :p
Z zakupami dla dzidzi chcę poczekac, dlatego na pocieszenie sobie kilka szmatek kupiłam :)

Atomówka, ja też w weekend zaszalałam i w galerii mokotów kupiłam wreszcie kurtkę zimową, sportowy styl przed kolano i z tyłu ma ściągacze więc jak brzucho będzie rosło to powinnam się zmieścić, a będzie także super na następną zimę, a zawsze stare łaszki mogą się nadać tylko, że patrzeć na nie nie mogę. Kasy w portfelu mniej, ale za to humor od razu lepszy.
http://www.wellensteyn.com/wi_images/thumbs_3/127ba5191f0ac1eb7de9e475b14b9afe.png

Atomówka - bluza super, ładnie w niej wyglądasz.
Aadka - dawaj linka gdzie zamówiłaś ten sweterek...

A wiecie, że ja jeszcze nic ciążowego sobie nie kupiłam... Wciąż chodzę w jeansach, które wcześniej były luźne i potrzebowałam paska. Ale zaczynają już uciskać. Muszę wygrzebać z szafy spodnie ciążowe z poprzedniej ciąży i kupić parę nowych ciuszków.Ja to lubię na zimę takie długie za pupę sweterki z krótkimi rękawkami, które zakłada się na cienką bluzkę. Są rozciągliwe, wiec zakładam, że będą pasowały całą ciążę. Z Emilką też takie nosiłam i przed i w trakcie i po ciąży, więc jeśli lubicie, to polecam, jako nie tylko ciążowy wydatek. No, ale ja jestem straszny zmarźlak, więc muszę się ciepło ubierać.
Dla dzidziusia też kupiłam jedynie biały kocyk. Chyba z resztą poczekam aż będę znała płeć.

Proszę, sklep Happy Mum, swetr Donna Cardigan są inne kolory :)
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.

hej lejdis ale napisalyscie tu hohoh ja mialam urwanie glowy w pracy bo kwartał sie zamykal uff juz koniec ;)
ja w sobote kupilam czapeczke taka maleńką i łapki niedrapki za 7 zł takie białe z niebieskimi misiami na czapeczce takie slodkie ze niemoglam sie powstrzyamc :) jak narazie dla siebie nie kupilam nic typowo ciazowego bylam w h&m w poszukiwaniu spodni ciazowych ale jak juz cos znalazlam tro bylo na mnie za duze jeszcze... i spigam w rastopkach i getrach bo nie mam w czym juz chodzia na ciazowe ciuchy za mala jestem na swoje juz za duza i oo

oj zaczynają się zakupy dla dzieci widzę:) ja na razie się trzymam......może dziś się dowiem cosik o płci,to wtedy będę myśleć o czymkolwiek...
a do siebie muszę kupić powoli spodnie ciążowe, jeansy jakieś ładne coby były wyjściowe...

reklama
Do góry