reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Bluza raczej z takich zwykłych, na pewno nie jest ocieplona ale pod kurtkę czy na jesienne dni będzie ok
Skład 95 % bawełna i 5 % Elastan

Tunia no widzisz mówiłam,że króciaki te getry ja też nie jestem zadowolona, ale po domu będę śmigała

Maritek to fajnie że zakupiłas te spodnie co ja, Sa naprawdę swietne. Ja czekam na premie to kupie jeszcze jedne tylko jasne.

Atomówka ciuszki świetne, szczególnie te tunika mi sie podoba. Ale twoje włosy są boskie. Po prostu szał ciał. nigdy ich nie scinaj.... Przecudne... Zreszta cała jesteś piękna :d

A ja dziś znów byłam na szmatkach. I kupiłam dwa białe bodziaki na 62 cm i spodnie dzinsowe na 74 cm z H&M ;) Wydalam na to aż 5 zł :D hheheh jestem z siebie dumna. :D Ostatnio zaś mamuśka przyniosła mi ze szmatek prześcieradełka do łóżeczka taki trójpak różowe, żółte i zielone jeszcze nawet nie rozpakowana paczka :D i to warte było 10 zł :D :D

Pinula włosy to ja już ścięłam, miałam dłuższe o jakieś 20 cm ale spokojnie odrosną:)
Ja to kurde nie umiem szukać w tych lumpkach niestety, była kilka razy i nigdy nic fajnego nie znalazłam, nie mam szczęścia :(

Atomówka, ale czadowe ciuchy i tak ci pasują, szybko mów gdzie kupowałaś, bo ta bluza to w ogóle mega fajna do getrów/leginsów, a były inne kolory, ja choruję na czerwony albo taki biskupi fioleto róż??

A ja dziś zamówiłam sobie via net swetr szary melanżowy na jesień-zimę aby się otulić, bo w tych naszych sklepach w centrach handlowych nic nie było fajnego,
b739.jpg

reklama
Aadka sweter super :)Zebys wiedziala ze w tych sklepach nic nie ma sama chcialam sobie cos takiego kupic ale nie moge znalesc. A jak juz jest to ceny takie ze mi sie slabo robi:)

Do góry