reklama
Bluza raczej z takich zwykłych, na pewno nie jest ocieplona ale pod kurtkę czy na jesienne dni będzie ok
Skład 95 % bawełna i 5 % Elastan
Tunia no widzisz mówiłam,że króciaki te getry ja też nie jestem zadowolona, ale po domu będę śmigała
Skład 95 % bawełna i 5 % Elastan
Tunia no widzisz mówiłam,że króciaki te getry ja też nie jestem zadowolona, ale po domu będę śmigała
pinula30
Fanka BB :)
Maritek to fajnie że zakupiłas te spodnie co ja, Sa naprawdę swietne. Ja czekam na premie to kupie jeszcze jedne tylko jasne.
Atomówka ciuszki świetne, szczególnie te tunika mi sie podoba. Ale twoje włosy są boskie. Po prostu szał ciał. nigdy ich nie scinaj.... Przecudne... Zreszta cała jesteś piękna :d
Atomówka ciuszki świetne, szczególnie te tunika mi sie podoba. Ale twoje włosy są boskie. Po prostu szał ciał. nigdy ich nie scinaj.... Przecudne... Zreszta cała jesteś piękna :d
KOSZULA DO KARMIENIA MOTYL 100%BAWEL XL KOLORY (1830688420) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ta koszula mi sie podoba jak tak teraz patrze na koszule to sie zastanawiam po co ja na swoja wydawalam az 60 zl tylko moja z italian fashion...
Ta koszula mi sie podoba jak tak teraz patrze na koszule to sie zastanawiam po co ja na swoja wydawalam az 60 zl tylko moja z italian fashion...
Znalazlam fantastyczny komplet Wzielo mnie na szukaniePowstawiam linki moze ktorejs z Was cos sie przyda
SZLAFROK =DreamWell=SuperBawełna Koszulka=GRATIS=M (1828989184) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
SZLAFROK =DreamWell=SuperBawełna Koszulka=GRATIS=M (1828989184) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
pinula30
Fanka BB :)
A ja dziś znów byłam na szmatkach. I kupiłam dwa białe bodziaki na 62 cm i spodnie dzinsowe na 74 cm z H&M Wydalam na to aż 5 zł hheheh jestem z siebie dumna. Ostatnio zaś mamuśka przyniosła mi ze szmatek prześcieradełka do łóżeczka taki trójpak różowe, żółte i zielone jeszcze nawet nie rozpakowana paczka i to warte było 10 zł
reklama
Podziel się: