reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Przyszła mi dziś ta bluza ciążowa
Jest super, kolor taki jak na fotce, materiał fajny a do tego brzuszek będzie się mieścił na pewno do końca ciąży
Tylko na ba chude laski na początku mogę byc trochę za duże, ale jak brzuszek urośnie będzie ok

Dostałam też te dwa pasy ciążowe i tą tunikę
TUNIKA BLUZKA CIĄŻOWA WYPRZEDAŻ łosoś+ecru (1814215755) - Aukcje internetowe Allegro

Fotki wstawię później

fajna ta bluza jest
to czekamy na fotki

No to jedziem
Foty słabe, bo miejsce lipe a sama muszę sobie robić w lustrze
Ale ciuchy są fajowe, kolory intensywne

Najpierw pasy, zamówiłam czarny i turkusowy , są fajne na pewno będę w nich korzystała

]

Teraz tuniką, kolor myślała, że będzie gorszy ale jest fajny, nawet twarzowy dla mnie
Ale nie jest na pewno typową tuniką ciążową

I bluza jestem mega zadowolona z tego zakupu

Atomowka- ale Ty sliczna jestes! piekne wloski! faktycznie bardzo twarzowe te kolorki, bardzo ładnie do Ciebie pasuja! ciekawe na jak dlugo starczy ta tuniczka, jak myslisz? rozciagnie sie na wiekszy brzuch? a bluza swietna! ile masz wzrostu? bo sie zastanawiam czy bylaby na mnie troche dluzsza, ja krasnal jestem 158 cm tylko

Atomówka ta bluza jest super :tak: Patrzyłam na nie ale jest tylko jeden rozmiar i zastanawiam się czy nie będę wyglądać w niej jak w sukience bo ja tez mała jestem :-) (156 )

Ajako oj tam śliczna :p Nie zawstydzaj mnie

Wiecie co ja mam 165 cm i jak widac bluza jest za pupę, ale dlatego bo ja jej nie obciągnęłam do końca. Mini dla Ciebie ona będzie sporo dłuższa ale ona ma taki ściągacz na dole, że się dopasowuje do tyłka i na nim zostaje, więc wtedy masz więcej miejsca na brzuszku a wcale nie będzie długa. Nie jest taka workowata tylko dzięki tej gumie na końcu można decydowac jak długa ona będzie.
Tunika jest fajna i na pewno na niższą osobę będzie fajna, bo mi ledwo za tyłek starcza, a rozciągnie się na pewno. Może nie posłuży do końca 9 msc ale to zależy jakie będziemy miały brzuszki

Atomówka a to 100% bawełna ?? Jaki ten materiał ?? Ona jest z tych grubszych czy cieniutkich bluz ?? Na zimę się nada ??

reklama
Dziewczyny jezeli sie zastanawiacie nad tymi getrami ocieplanymi za 12 zl to blagam was nie kupujcie bo to wyrzucenie pieniedzy w bloto.
Mialy byc dlugie a jak podciagam krok to kroku to mam je do polowy łydki!Tylko i wylacznie dla dziewczyn bardzo niskich, no masakra:(

Do góry