reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
tak czy siak wydaje mi sie ze ochraniacz to trzeba dokupic jeszcze jeden zeby w takim razie na całe łóżeczko starczyło bo wydaje mi sie że chyba takich długich na całosc nie ma, nie znam sie na tym wiec nie wiem :p

lastpetunia -w niektórych zestawach są, ale zdaje się że są droższe od tych krótkich.. Jak szukałam łóżeczka dla młodego też na początku chciałam na całe łóżeczko, a ostateczenie kupiłam krótkie. i jest ok, głowy sobie nie rozbił ;)

Lastpetunia - ja miałam ochraniacze na całe łóżeczko. Kupowałam je oddzielnie, ale w kolorze pościeli, bo są często o z jednych wzorów robione.

U nas rożek się nie sprawdził. Emilka wolała luźny kocyk niż ciasne opatulanie. Wszystko zależy od dziecka. Nie pamiętam tylko w jakim wieku można przejść ma śpiworek, bo to jest super sprawa do spania. Teraz też chętnie bym Emilkę zapakowała do śpiworka, bo ciągle się odkrywa.

My kupiliśmy zestaw kołderka, podusia, poszewki i ochraniacz, a rożek osobno. Z rożka bardzo długo korzystaliśmy, głównie w nocy, żeby Młodej było ciepło... Pod kołderką spała od ukończenia 6 miesięcy, na podusi z resztą też, bo w tych zestawach to są flaki, a nie poduszki :) Ochraniacz mamy na pół łóżeczka i myślę, że to w zupełności wystarcza, bo często jest tak, że dziecko boi się, kiedy ma zasłonione całe pole widzenia (moja córa jak się budzi, to się obraca, żeby wyglądać na nas między szczebelkami).

Pinula ja też zamówiłam te spodnie w tym rozmiarze, z tym że granatowe, jak przyjdą zrobię fotkę :) ale na Tobie leżą super ;-)
Ivi moja ciocia prowadzi sklepy odzieżowe i ma właśnie piżamki tej firmy muzzy, ja tylko ich używam, są super jakości ;-) jeśli potrzebujesz mogę załatwić w dobrej cenie;-)

maritek - serio?? jeeeny a ja się zastanawiam jak wycisnąć we wszystkich wydatkach kasę na 2-3 takie koszulki.. :) byłoby super!! one są genialne, w ogóle się nie spierają, ładnie rozciągają i bardzo wygodnie w nich karmić :) :)

reklama
Do góry