reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Angel - o zakupy widzę udane!
Ivi - ja fotelik mam po Jagodzie, nie zamierzam wymieniać, nie pamiętam jakiej firmy, mało znany ale miał testy.

co do proszku, ja pierwsze pranie i przez pierwsze 2 mc prałam w Loveli, a jak Jagoda skończyła 2mc to zaczęłam jej prać w moim proszku czyli Vizir sensitive(lub Biel) i płyn do płukania Lenor lub Silan ten biały dla dzieci.

reklama
My fotelika po rodzinie będziemy szukac, może ktos będzie się chciał pozbyć ;-) poprzednio mielismy jakis stary model maxi cosi, ale praktycznie jeździlismy do teściów i z powrotem (3 km ;-)). Teraz chciałabym cos lepszego

Ajako my też oliwkowalysmy małą (teraz na bank juz nie będziemy chyba, że zajdzie potrzeba) no i jak poroku przeglądałam ubranka, które dla chłopca by sie nadawały, to sporo rzeczy, które chowałam piękne, białe i pachnące miały zółte plamy, które wyszły podczas leżenia w szafie :baffled:

Ja biore 3 w 1 wozek wiec zupelnie nie mysle o fotelikach ;)

ahh ajako nie pytalas o koszt moich łowów?? jeansy h&m mama za 24 zeta a sztruksy za 14 zeta :-)

my fotelik kupujemy jakos na sam koniec razem z lozeczkiem i wozkiem...
ale na pewno nie będzie to fotelik w zestawie do wozka - bardzo kiepskie są. Coś za coś. ;p

fotelik zdecydowanie osobno i to rzecz na ktorą ani grosza nie pozaluje - ma byc najbezpieczniejszy. - no ale to dziadek doradzi, bo ja sie nie znam.

czekam teraz na paczuszki dla mnie...
mam nadzieję, że do pn dotrą to moze tez się w koncu czyms pochwale?

----------------
no to juz sie mniej wiecej dowiedzialam ...
pierwszy fotelik będzie albo z...
http://coneco.pl/index.php?go=pioneer_plus
albo
http://babydesign.eu/babydesign.php

prawdopodobnie z Coneco - Pioneer Plus.
Kolejny fotelik jak podrosnie tez bedzie z jednej z tych firm.

Tak samo spacerówka leciutka pozniej - najprawdopodobniej z Baby....... :)

-------------------
Udanych wyborów Wam zyczę:)

Ostatnia edycja:
My ten pierwszy fotelik mielismy z Chicco i bardzo bylam zadowolona, super bezpieczny z wkladka na poczatek jak Miska byla malutka. Po zamontowaniu ani drgnal i pasy idealnie byly napiete - takze zostanie z nami i dla drugiego Dzieciatka ;)

reklama
Do góry