reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Angel - o zakupy widzę udane!
Ivi - ja fotelik mam po Jagodzie, nie zamierzam wymieniać, nie pamiętam jakiej firmy, mało znany ale miał testy.

co do proszku, ja pierwsze pranie i przez pierwsze 2 mc prałam w Loveli, a jak Jagoda skończyła 2mc to zaczęłam jej prać w moim proszku czyli Vizir sensitive(lub Biel) i płyn do płukania Lenor lub Silan ten biały dla dzieci.

reklama
My fotelika po rodzinie będziemy szukac, może ktos będzie się chciał pozbyć ;-) poprzednio mielismy jakis stary model maxi cosi, ale praktycznie jeździlismy do teściów i z powrotem (3 km ;-)). Teraz chciałabym cos lepszego

Ajako my też oliwkowalysmy małą (teraz na bank juz nie będziemy chyba, że zajdzie potrzeba) no i jak poroku przeglądałam ubranka, które dla chłopca by sie nadawały, to sporo rzeczy, które chowałam piękne, białe i pachnące miały zółte plamy, które wyszły podczas leżenia w szafie :baffled:

Ja biore 3 w 1 wozek wiec zupelnie nie mysle o fotelikach ;)

ahh ajako nie pytalas o koszt moich łowów?? jeansy h&m mama za 24 zeta a sztruksy za 14 zeta :-)

my fotelik kupujemy jakos na sam koniec razem z lozeczkiem i wozkiem...
ale na pewno nie będzie to fotelik w zestawie do wozka - bardzo kiepskie są. Coś za coś. ;p

fotelik zdecydowanie osobno i to rzecz na ktorą ani grosza nie pozaluje - ma byc najbezpieczniejszy. - no ale to dziadek doradzi, bo ja sie nie znam.

czekam teraz na paczuszki dla mnie...
mam nadzieję, że do pn dotrą to moze tez się w koncu czyms pochwale?

----------------
no to juz sie mniej wiecej dowiedzialam ...
pierwszy fotelik będzie albo z...
http://coneco.pl/index.php?go=pioneer_plus
albo
http://babydesign.eu/babydesign.php

prawdopodobnie z Coneco - Pioneer Plus.
Kolejny fotelik jak podrosnie tez bedzie z jednej z tych firm.

Tak samo spacerówka leciutka pozniej - najprawdopodobniej z Baby....... :)

-------------------
Udanych wyborów Wam zyczę:)

Ostatnia edycja:
My ten pierwszy fotelik mielismy z Chicco i bardzo bylam zadowolona, super bezpieczny z wkladka na poczatek jak Miska byla malutka. Po zamontowaniu ani drgnal i pasy idealnie byly napiete - takze zostanie z nami i dla drugiego Dzieciatka ;)

reklama
Do góry