reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Wow wygladaja super!! Ale o co chodzi w tej szafce, to sie licytuje czy jak bo ceny nie widac?

ceny widac po zalogowaniu. Niec nie licytujesz. Ceny są podane - ale mozesz sie potargowac jezeli strona sprzedająca się zgodzi - a czesto sie zgadzają o pare zl obnizyc cene...

za szlafroczek dalam 9 zł
za body 7x 62-64 - 10 zł
body 7x 64-68 - 10 zł
komplet body 62-64-68 - 12 zł :p

wszystkie body w jednej paczce bo od tej samej dziewczyny kupilam:)

Założenie konta nic nie kosztuje. Jak juz konto zalozysz to tam wszystko napisane co i jak.
Ja sobie wynajduje super tanie rzeczy. Pisze wiadomosc do dziewczyny i sie dogadujemy ile co i jak i za co.... wciskam "kupuję" i wszystko. Płacę przelewem. Przewaznie dziewczyny wysyłają paczki w dniu w ktorym dostaną przelew więc bardzo szybko:)

Z tym, ze kupuję tylko od tych ktore mają jak najwiecej pozytywnych komentarzy (na allegro tez uwage na kom. zwracam) :)

płaszcz dla siebie za CAŁE 35 zł kupilam na szafa.pl ... - starczy mi na całą ciążę :) w dodatku jest piękny, zadbany, jak nowy:)

Posiedz sobie na tych stronkach, poczytaj. moze sie przekonasz... ja sie przekonalam w koncu... Tanie rzeczy jak bum cyk, cyk;p czasami, az mi sie wierzyc nie chce. hehe

mozesz szukac tam wg. ceny, rozmiaru, koloru, bla bla bla. podzielone na kategorie ladnie wszystko. kwestia oswojenia się ze stroną itp:)

ze mnie upierdliwiec, bo ja sie pytam o wszystko. o slady uzytkowania, plamki, zmechacenia... hehe... dziewczyny czesto przysylaja na e-mail wiecej zdjec danej rzeczy jak poprosisz.

ps. UWAGA... jak wszedzie zdarzają się też oszuści. - no ale to logiczne kupując przez neta - norma :)

Ostatnia edycja:
hej
ja byłam w lumpkach wlasnie i w 2 zapolowałam :)
kupilam za 18 zł tak:
niebieskie ogrodniczki z h&m na 62 z kotkiem na kieszonce
body w paseczki zielono-zolto-brazowe i te 2 rzeczy 7 zł
a potem w 2gim:
3 x łapki niedrapki
1 x pajacyk biały
2 x czapeczka jedna cienka 2ga taka grubsza
3 x body na krótki rekaw za to 11 zł :)
wlasnie wstawialam pranie z tych wszytskich moich lumpkowych zdobyczy juz mam tego ze 2 siatki. Co prawda kilka pajacow mam rozowych bo moja mama znalazla po 2 zł i kupiala zanim wiedzialam ze to bedzie synek ale moze jako pizama to zostanie i rozowe - a jak nie to oddam kolezance ona w grudniu coreczke rodzi wiec sie jej przyda narazie pranie :)

Angel- no ja pytalam...no i swietnie z tymi galotkami, dobre ceny:tak: to sie teraz nachodzisz w spodniach, co?

K&M- super udane zakupy, tanieeee to jest the best:-):-) mnie sie marzy tez taka wyprawa po lumpkach, chyba jak bede po wyplacie to sie jednego dnia wypuszcze, tylko obawiam sie, ze maz bedzie sie musial wyrwac z pracy, zeby mnie do chalupy przytargac z moimi łowami:-)
wiadomo...mam teraz zupelny zawias na chlopiece...a jak mi sie spodobaly, a jakie ładne...:-Da kiedys myslalam, ze tylko dziewczynskie sa sliczne;-)

chociaz...wczoraj i tak nie mialam tego neta, wiec wpadlam do tych moich zapasow, powyciagalam wszystko, te co poplamione tez (dzieki laski za wszystkie rady, a moze faktycznie te zolte plamy wychodza same pod wplywem czasu:baffled:) namoczylam i upralam.
prawie wszystko sie dopralo, jestem szczesliwa:-D a to co sie nie dopralo to jeszcze raz wymocze, ale podsumowalam sobie wszystko to na poczatek co sie nada na chlopaczka, to takich malych 50-56-62 to mam; body okolo 40 szt, pajacow i spiochow ponad 20 jakos, nie pamietam juz dokladnie, to chyba na poczatek po domu wystarczy, do tego iles tam koszulek, kaftanikow, rampersow, spodenek dresowych i bluzeczek.
tylko wyjsciowych, takich ładnych spodenek i sweterkow to nie mam i na to musze zapolowac. poki co przegladam allegro, ale po tej kolysce to mnie sie troche odechcialo tego allegro:-(
choc nie powiem, stoi sobie w salonie, ja sie na nia gapie, a moja corcia bawi sie lalkami i misiami w bawienie dzidzi:-D

Manta zerknełam tak na szafkę i sie zorientowąłam, ze nawet mam tam konto - rzeczywiście mozna na fajne i tanie rzeczy trafić - tylko trzeba sporo pogrzebać. Póki co chyba Dobrusi poszukam jakis swetrów i bluz, bo mi powyrastała ze wszystkeigo... Ewentualnie smignę jutro do miasta do lumpków, ale nie wiem czy dam radę...

reklama
Oto moja wyprawka dla maluszka.

To bodziaki z krótkimi rękawkami w rozmiarze od 50 - 62 :D

attachment.php
To Body z długimi rękawkami. Te w paseczki to mój ostatni zakup za całe 5,9 :D Są bardzo milusie.... Rozmiar od 50- 68 cm

attachment.php
To śpiworek. Mam takie jeszcze dwa. Tena jest najmniejszy, pozostałę są większe będzie w sam raz jak Maluszek podrośnie..

attachment.php
Z tego jestem bardzo zadowolona. Zastanawiałam się w czym maluszka przywioze ze szpitala a to jest gruby kaftanik podbity polarkiem. na to kocyk i wystarczy nawet jak będzie mróz...

attachment.php
Tutaj pajacyki bawełanie w rozmiarze 50 - 56 cm

attachment.php
Tutaj pajacyki większe, tylko ten na wierzchu sie takio malutki zaplątał. Tu większośc jest 62 cm...

Tutaj welurkowe pajacyki rozmiar 56 :p

attachment.php
Tutaj welurkowe pajacyk i śpiszki w mało chłopięcym kolorze, ale cóż trudno, do spania będzie a zdjęc Małemu nie będe cykac w różu żeby mi nie mówił jak dorośnie że ma kryzys osobowości bo go za młodu w róż ubierałam :D

To kaftaniki czy jak to sie ram zwie, też w malutkich rozmiarach :p

attachment.php
Tutaj dzinsy. Wiem że Maluszkowi nie wygodnie ale za 5 zł kupine jedne nowe wiec jak sie miałam oprzec??

attachment.php
Tu słodkie ogrodniczki i dresiki :p

attachment.php
Tu krótkie spodenki na lato :D

Tu koszulki na lato 2 z nich są jeszcze z metkami :D

Tutaj mam koszulke kibica :D W zwiazku z tym że trafiłą mi się taka, to mały nie będzei kibicował naszej drużynie na Euro:p

attachment.php
Śliniackzi.....

attachment.php
czepaeczki i rajtuzki

Do tego wszystkigo z wczorajszych łowów mam koszule wizytowa (będzie idealna na wielkanowcne śniadanie), sztryksy i dzinsowe ogrodniczki. Oraz 3 większe pajace bawełniane w różowe wzorki, Ale chociaż nie maja kokardek jak te welurkowe śpiszki :p

I zdecydowana większośc tych rzeczy z lumkpu wiec moja kieszień tego nie odczuła w sposób szczególny :D

Ostatnia edycja:
Do góry