reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

widzę że wyprawka dla maluszka temat pierwszy

ja zawsze lubiłam koszulki czy body zapinane wtedy łatwiej ubierać,dla mnie było wygodniej,przez głowę ubierałam jak dzieciaczki były już większe...

też lubiłam pajacyki super sprawa szybkie i wygodne do częstego przebierania maluszka

co do kombinezonu to myślę że wystarczy taki polarowy,ja przy córce kupiłam a rodziłam w lutym i miała go tylko jak wychodziliśmy ze szpitala

muszę się rozejrzeć za spodniami dla siebie bo juz moje zaczynają mnie cisnąć i chyba będzie trzeba do dresików wrócić

reklama
dzieki :)
no tak wlasnie na nia polowalam, bo juz byla po raz trzeci wystawiana i zawsze mnie ktos ubiegl z fajna cena albo cena rosla za wysoko jak dla mnie - a dzis przy trzeciej probie mi sie udalo :)

Ja tu narazie pogadam tylko w temacie ciuchów ciązowych ;-)
Ogólnie nie będe mieć myślę problemu na dłuuuugi czas.. Ze względu na swoją figurkę ;);) od lat preferuje legginsy i wszelkiego rodzaju tuniki i bluzki tunikopodobne. Wiec szerokich tunik mam od groma i ciut ciut ;-)
Jednakże planuje zakupić kilka rzeczy typowo ciążowych z allegro- jak nie wyślą za granice to do tesciowej i ta mam nadzieje mi prześle.

Zdecydowanie spodenki takie:
SPODNIE CIAZOWE JEANS CIAZA SUPER (36-50)roz.50 (1761271503) - Aukcje internetowe Allegro

I legginsy:

-50% CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY 44 XXL wiskoza (1745951479) - Aukcje internetowe Allegro
CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY z PANELEM roz.XXL (1748703496) - Aukcje internetowe Allegro

Też fajne:
Cudne Rybaczki Ciążowe (M-XXXL), tu rozm XL (42) (1750709974) - Aukcje internetowe Allegro
a01 ROSNĄCE Z MAMĄ SPODNIE RYBACZKI CIĄŻOWE XL/XXL (1752662303) - Aukcje internetowe Allegro

Do domu:

RIVER ISLAND ciążowe alladynkiROSNĄ Z BRZUCHEM_XL (1760019200) - Aukcje internetowe Allegro

I bardzo mi sie podoba , na angielska jesien/zima jak znalazł!

MEGAHIT UROCZE PLASZCZYKI CIAZOWE DLA MAM roz XXL (1752160597) - Aukcje internetowe Allegro

No i ceny rewelacyjne :-D

ten plaszczyk super ale jak go zmaawiac zgodnie z nasyzm terazniejszym rozmiarem czy przyslzym ??tzn ja mam 42 (ogolnie 40 ale mam strasnzie duze łapy i musze miec o rozmiar wiecej zeby sie nie wyglupic i nie wygaldac jak w ubrnaiu po mlodszej siorce ....

Ciężko powiedzieć.. Ja też jestem 42 no 44.. I mam naprawde nadzieje, ze pojdzie juz tylko brzuch nic gratiosow gdzie indziej nie dojdzie :/
Zależy też na jaki okres kto planuje cos takiego nosic, np, czy brac zapas na jakis sweterek pod itp ;-)Ja itak pewnie wezme ten najwiekszy, lubie miec luz w ciuchach- nie jak w worku czy namiocie heh ale by nie krepowalo ruchow. Nie wiem jak jest w ciazy ale podejrzewam, ze jednak brzusio jeszcze bardziej uwiera w ubrankach :-D

ja hcyba wezme ten linku bo w sumie na zimniejsza jesien to jakis cieply swetrek lub polar pod spod i powinno byc gitarka ;] no i na wiosne w marcu kwietniu tez bedzie git jak juz sie urodzi to i tak brzuch od razu nie spadnie no chyba ze kolana ;] a taka przejsciowka fajna sprawa;]

dzis mnie maz mierzy tzn rekaw i od razu zamowie fajna cena a kolor wezme fiolet w bialym nie chce bo boje sie ze bedzie efekt gory lodowej zwlaszcza zima lub jesienia przy sniegu hahaha

a co do kligramow to ogolnie mi w ciayz i koleznakom symetrycnzie rosly ramiona i brzuch tzn jakos tak jest ze chyba tluszcz lubi sie w ramionach zbierac a brzuch to widomo dzidzius rosnacy

reklama
witam dziewczynki wrcilam po 2 tygodniach leniucowania i nie przytylo mi kg ale za to cm chyba tak bo odczuwam ze spodniczki mnie cisna... jak dokonam pomiarow to napisze gdzie ile przybylo :)

Do góry