reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kindzia te sukieneczki są sliczne,ja kupowałam śpioszki pajacyki,to najwygodniejsze takie ubranka dla maluszka jak juz siadała to wtedy jakaś sukieneczka
oj i dla chłopca jest dużo pięknych ubranek,ale spodnie to juz jak naprawdę dziecko dobrze siedzi bo okropnie nie wygodne
dla mnie najlepsze to pajacyki są mała brykała w nich po domku i do spania najlepsze

reklama
jupi! przyszły moje zakupy wtorkowe:D cała paczka bodziaków i pajacyków 3-6 i ta cudna sukieneczka 0-3 :) także ja już wiem w czym moje maleństwo będzie na śniadaniu wielkanocnym ;) :D:D

Lina ale cudasne.. widze ze w h&m wyprz:)
Ivi no zaczynasz "gromadzic"
wiesz juz dla kogo:)
ładne

no mysle ze nasze maluszki pierwsze "wieksze starcie z rodzinka" zalicza własnie na zajaczka
jak sie okaze kto to
to tez cos "wyjsciowego: na te okazje poszukam:)
na razie mamy tylko butki z mariquite..
tatus dostanie jak sie małe pokaze...

ja gdzies tam napomknelam o tym, ze mozna fajne rzeczy dla malenstwa dostac na szafa.pl , ale kilka dni temu dopiero spostrzeglam, ze na szafka.pl są rzeczy tylko dla dzieciaczkow i dla mam :-)))

moze znajdziecie cos fajnego na tych stronkach.
ja sobie na pewno sprawie kilka tzw. "mega pak" :-)))

obecnie rozglądamy się za leżaczkiem-bujaczkiem.
Chyba trzeba do taty jechac ...

byłam na mieście i nie mogłam się oprzeć :-)
mój pierwszy zakup

DSC00038.jpgDSC00039.jpg

reklama
Miska widzę że zaczynasz od stópek :tak: śliczności

bo skarpetek mam mało,a brakuje mi jeszcze koszulek i trochę kaftaników,ale nic nie było fajnego i taniego

fajne :)...naprawde jestem pod wrazeniem ze wy JUZ kupujecie :-)...mąż by mnie powyzywał ze trochę za wczesnie.

po malutku mozna spokojnie kupowac,ja tak własnie na takim etapie zaczynałam kompletowac wszystko
jest tego trochę do kupienia i jak po trochu to kieszeń tak nie odczuwa a jak się zbiegnie wszystko na raz to potem wieksza sumę trzeba wydać,a że mam jeszcze 3 więc muszę tak dzielić aby każdemu coś kupic,bo wiadomo,ze zima idzie i trzeba dzieci obkupic

Do góry