reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kindzia te sukieneczki są sliczne,ja kupowałam śpioszki pajacyki,to najwygodniejsze takie ubranka dla maluszka jak juz siadała to wtedy jakaś sukieneczka
oj i dla chłopca jest dużo pięknych ubranek,ale spodnie to juz jak naprawdę dziecko dobrze siedzi bo okropnie nie wygodne
dla mnie najlepsze to pajacyki są mała brykała w nich po domku i do spania najlepsze

reklama
jupi! przyszły moje zakupy wtorkowe:D cała paczka bodziaków i pajacyków 3-6 i ta cudna sukieneczka 0-3 :) także ja już wiem w czym moje maleństwo będzie na śniadaniu wielkanocnym ;) :D:D

Lina ale cudasne.. widze ze w h&m wyprz:)
Ivi no zaczynasz "gromadzic"
wiesz juz dla kogo:)
ładne

no mysle ze nasze maluszki pierwsze "wieksze starcie z rodzinka" zalicza własnie na zajaczka
jak sie okaze kto to
to tez cos "wyjsciowego: na te okazje poszukam:)
na razie mamy tylko butki z mariquite..
tatus dostanie jak sie małe pokaze...

ja gdzies tam napomknelam o tym, ze mozna fajne rzeczy dla malenstwa dostac na szafa.pl , ale kilka dni temu dopiero spostrzeglam, ze na szafka.pl są rzeczy tylko dla dzieciaczkow i dla mam :-)))

moze znajdziecie cos fajnego na tych stronkach.
ja sobie na pewno sprawie kilka tzw. "mega pak" :-)))

obecnie rozglądamy się za leżaczkiem-bujaczkiem.
Chyba trzeba do taty jechac ...

byłam na mieście i nie mogłam się oprzeć :-)
mój pierwszy zakup

DSC00038.jpgDSC00039.jpg

reklama
Miska widzę że zaczynasz od stópek :tak: śliczności

bo skarpetek mam mało,a brakuje mi jeszcze koszulek i trochę kaftaników,ale nic nie było fajnego i taniego

fajne :)...naprawde jestem pod wrazeniem ze wy JUZ kupujecie :-)...mąż by mnie powyzywał ze trochę za wczesnie.

po malutku mozna spokojnie kupowac,ja tak własnie na takim etapie zaczynałam kompletowac wszystko
jest tego trochę do kupienia i jak po trochu to kieszeń tak nie odczuwa a jak się zbiegnie wszystko na raz to potem wieksza sumę trzeba wydać,a że mam jeszcze 3 więc muszę tak dzielić aby każdemu coś kupic,bo wiadomo,ze zima idzie i trzeba dzieci obkupic

Do góry