reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Nie wiem...nie mam doswiadczenia ale moja przyjaciolka jest doswiadczoną matką dwójki :-) wiec wierzę jej na słowo i z pewnością zainwestuje właśnie w otulacz.
Też chyba zalezy kto jakie ma doświadczenia i przekonania prawda?

bardziej co wola maluszki ;-) u nas próba zawinięcia w rożek kończyła się okropnym płaczem - było małej niewygodnie, moze otulacz były lepszy? Chociaz z drugiej strony cenowo to żadna rewelacja... bardziej chyba opłaca się opatulać w cienki kocyk... zobaczymy jaki będzie drugi maluch i jakie będzie miał upodobania ;-)

reklama
Mariek - a nie było stoiska z letnimi ciuszkami? Dla nas to idealna sprawa, bo rozmiary 62-68-74 mogą być trafione idealnie na lato (oczywiście wszystko zależy jak dzidzie będą rosły):) dlatego nie mogłam się oprzeć tym letnim sukienusiom:D

Maritek może już wyprzedali :eek:

Dziewczyny w rossmannie jest nowy numer skarbu a w nim fajny niezbędnik noworodka czyli lista wyprawkowa :tak:

Taki rożek też mam :) i własnie w porównaniu z nim wolę tamten "z haftem" :) Ale ogólnie nie miałam nic do niego, po prostu wolę ten inny :) jest bardziej miękki materiał ;)

Moje dzisiejsze zdobycze:D jak się jutro okaże że pojawił się siusiak to wystawie na allegro, a co! ;)
Zobacz załącznik 397787Zobacz załącznik 397788

cudne :) przekochane :)
jak juz sie nie moge doczekac 3 listopada zeby wiedziec, ze tez moge cos kupowac :)
szczegolnie jak sa takie okazje i przeceny :)

reklama
A ja kupiłam dziś w H&M bluzeczki, dwupak dla mojej małej Żabeczki :) jedna śliczna biała z motylkiem, druga zwykła różowiutka - rozmiar 68 więc na czerwiec/ lipiec będą idealne :)

Do góry