reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
angel ale fajne! ten ostatni pajac slodki
Ewstra
projektor super
ostatni zestaw jest boski- a masc to tez na sutka
ostatni zestaw jest boski- a masc to tez na sutka
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ivi super chusta mi się też Savanna podoba (wczoraj za 100 zł na allegro poszła, aż w brode pluje, że nie licytowałam)
Angel to poszalałaś :-)
Atan super, że brat naprawił projektor - super to wygląda my mamy karuzelke FP i tam tez jest m.in. projektor i o ile mala nie znosiła pozytywek, a karuzelka ja nie interesowała, to projektor bez muzyki zawsze ja interesował
Angel to poszalałaś :-)
Atan super, że brat naprawił projektor - super to wygląda my mamy karuzelke FP i tam tez jest m.in. projektor i o ile mala nie znosiła pozytywek, a karuzelka ja nie interesowała, to projektor bez muzyki zawsze ja interesował
nusia181
Atan fajny tez zółwik.
Anegl- no to poszalalas:-) Osttani komplecik rewelacyjny
Anegl- no to poszalalas:-) Osttani komplecik rewelacyjny
Ewstra
patka-ja mam reczny TT, jesli bedzie konieczne to kupie elektryczny
V
villandra8
Gość
A ja dzisiaj na poprawę sobie humoru kupiłam małej dwie bluzy, ale humor i tak do dupy :---(
Zobacz załącznik 433996Zobacz załącznik 433997
No jak takei coś mogło humoru nie poprawić? ;-) Urocze po prostu.
Atan bardzo ładny projektorek - choć my ostatnio mieliśmy spotkanie z pediatrą; babka mówiła o rozwoju maluszka i td. i mówiła, że wszytskie te pozytywki, projektory i karuzele są świetne, tyle że nie na sam początek - tak dopiero dla maluszka od trzech miesięcy (który i tak na tym etapie ponoć najbardziej jest zafascynowany ludzką twarzą) - wtedy tak naprawdę maluch zaczyna się tymi rzeczami świadomie interesować, a wcześniej mogą mu one przeszkadzać.
Angel prześliczne ubranka - jak zawsze ;-)
patka położna w szkole doradzała nam zdecydowanie laktatory ręczne (choć myślę, że dużo też zależy od tego ile przewidujesz odciągać pokarmu - karmić naturalni i laktator doraźnie czy np. karmić butelką pokarmem odciągniętym; w drugim wypadku pewnie elektryczny będzie wygodniejszy, ale koniecznie z regulacją siły ssania).
Ja kupiłam z Tommee tipee, taki o:
Laktator Tommee Tippee 56x wkładki, butelka, poj. (2077063116) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiele dobrych opinii słyszałam też o canpol, często polecanym avent oraz o medeli.
Przestroga przed lovi z taką gruszką do ssania - położna nam zademonstrowała na stole - jak raz się zassał, to koniec - nie chciał puścić, ani zassać powietrza: skutek - trzeba odrywać od piersi i na nowo przystawiać, jedno zassanie i procedura od nowa...
jopal
Ja miałam od siostry avent ręczny i nie był zły, ale ja dużo mleka sciągałam i kupilismy eletryczny medeli (mini elektric, bo sa jeszcze większe i lepsze ale jak dla mnie to już dojarki) no i ten to normalnie cud, miód i orzeszki. Oglądałam sobie film a laktator sam sobie mleko sciągał. Na początku tylko troszkę mnie to burczenie denerwowało ale szybko się przyzwyczaiłam. No i 200-250 ml mleka sciągało chwila moment. Wszystko zależy kto ile planuje mleka sciagać bo jak tylko sporadycznie to wystarczy ręczny a jak, któraś chce szybko do pracy wracać a mleczkiem karmić to taki elektryczny niezastąpiony.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: