reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
No to ostatnie zakupki...dziewczyny ja juz sie nie nadaje, trudno to co jest to narazie ma potem M dokupi po porodzie jak juz.

Po ostatnich wnioskach, ze 0-3 msc angielskie to jednak dosc duze sa, kupilam paczke bodziaków 7 szt newborn (4,5 kg) i new borny 4,5 kg 3 pajace. Lepiej jednak wieksze, nie chce inwestowac w małe bo na ile to bedzie..
Natomiast do szpitala na pierwszy strój pajacyk z czapeczką welurkowy new born 3,4 kg.
Awaryjnie no jak okaze sie nagle gigant to mam komplecik kupiony z ebaya bialy z kroliczkiem i czapeczka 62 cm..
To mam nadzieje, ze juz narazie starczy :happy2:

DSCF0270.jpg
DSCF0275.jpg

DSCF0273.jpg

TUNIA MAM COŚ DLA CIEBIE!! :-)
Na pw podaj mi adres ALE uprzedzam wyśle naprawde przy okazji nie wiem kiedy teraz bede miala jak bo poczta kawał drogi :zawstydzona/y:
Zeby nie bylo sobie tez wzielam a co ;-);-)

DSCF0271.jpg

No i dokupiłam koszulkę po porodzie ( na poród mam ), recznik, skarpetki, podkłady, jedno pudełko na start wkładek laktacyjnych.
Dla małego jeszcze na pupe bepanthen ( ale nie wiem ktory to jest ten na sutki nie bylo tam :/ ) , no i do mycia J&J . Na poczatek. Jak cos sie dokupi, bo boots jakies czystki mial, a ja juz nie mialam sil sie modlic nad tymi kosmetykami.. wiec na poczatek cokolwiek..
No i wsio.. piore wszystko, pakuje torbe i tyle :happy2:

wow jakie super zakupy :-):-) Angel - ten komplecik z Kubusiem wymiata:-D:-D
co do bephantenu to na pupę jest ten sam co na cycki ;)

Angel wariatko kochana!!!!!!!:-D
Wiesz jak mi sie milo zrobilo no przesliczny komplecik:-)
Zaraz Ci wysle adres na pw:-)

Ale teraz mi glupio wiesz musze Ci sie jakos odwdzieczyc!!!!!!!

Ten bephanten to jest ten sam. Ale trzeba uważać bo chodzi o maść a nie o krem :) Maść jest na odparzenia i na sutki, a krem na drobne poparzenia chyba.

Ostatnia edycja:
na allegro kupiłam ;-) wszedzie po 50zl i wiecej a ja kupila za 10 zl zapsutego i brat mi naprawil ;-)wpisz żółwik albo żółwik projektor ;-)

Atan super żółwik, gdzie takiego kupiłaś??? Bardzo mi sie podoba i sama bym mojej małej takiego zakupiła :))) podaj linka albo napisz jak wpisałaś na all.
Angel super ciuszki :)) wszsytkie piękniuśie :)) i ten komplecik dla Tuni z kubusiem bombowy :))

reklama
Do góry