reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
No to ostatnie zakupki...dziewczyny ja juz sie nie nadaje, trudno to co jest to narazie ma potem M dokupi po porodzie jak juz.

Po ostatnich wnioskach, ze 0-3 msc angielskie to jednak dosc duze sa, kupilam paczke bodziaków 7 szt newborn (4,5 kg) i new borny 4,5 kg 3 pajace. Lepiej jednak wieksze, nie chce inwestowac w małe bo na ile to bedzie..
Natomiast do szpitala na pierwszy strój pajacyk z czapeczką welurkowy new born 3,4 kg.
Awaryjnie no jak okaze sie nagle gigant to mam komplecik kupiony z ebaya bialy z kroliczkiem i czapeczka 62 cm..
To mam nadzieje, ze juz narazie starczy :happy2:

DSCF0270.jpg
DSCF0275.jpg

DSCF0273.jpg

TUNIA MAM COŚ DLA CIEBIE!! :-)
Na pw podaj mi adres ALE uprzedzam wyśle naprawde przy okazji nie wiem kiedy teraz bede miala jak bo poczta kawał drogi :zawstydzona/y:
Zeby nie bylo sobie tez wzielam a co ;-);-)

DSCF0271.jpg

No i dokupiłam koszulkę po porodzie ( na poród mam ), recznik, skarpetki, podkłady, jedno pudełko na start wkładek laktacyjnych.
Dla małego jeszcze na pupe bepanthen ( ale nie wiem ktory to jest ten na sutki nie bylo tam :/ ) , no i do mycia J&J . Na poczatek. Jak cos sie dokupi, bo boots jakies czystki mial, a ja juz nie mialam sil sie modlic nad tymi kosmetykami.. wiec na poczatek cokolwiek..
No i wsio.. piore wszystko, pakuje torbe i tyle :happy2:

wow jakie super zakupy :-):-) Angel - ten komplecik z Kubusiem wymiata:-D:-D
co do bephantenu to na pupę jest ten sam co na cycki ;)

Angel wariatko kochana!!!!!!!:-D
Wiesz jak mi sie milo zrobilo no przesliczny komplecik:-)
Zaraz Ci wysle adres na pw:-)

Ale teraz mi glupio wiesz musze Ci sie jakos odwdzieczyc!!!!!!!

Ten bephanten to jest ten sam. Ale trzeba uważać bo chodzi o maść a nie o krem :) Maść jest na odparzenia i na sutki, a krem na drobne poparzenia chyba.

Ostatnia edycja:
na allegro kupiłam ;-) wszedzie po 50zl i wiecej a ja kupila za 10 zl zapsutego i brat mi naprawil ;-)wpisz żółwik albo żółwik projektor ;-)

Atan super żółwik, gdzie takiego kupiłaś??? Bardzo mi sie podoba i sama bym mojej małej takiego zakupiła :))) podaj linka albo napisz jak wpisałaś na all.
Angel super ciuszki :)) wszsytkie piękniuśie :)) i ten komplecik dla Tuni z kubusiem bombowy :))

reklama
Do góry