reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Dzięki dziewczyny ja byłam na zwiedzaniu szpitala ale nic nie mówiła niby że kocykiem przykrywają po ale nie polecała tego z bawełny bo mechaci sie i tyle .Muszę dziewczyny podpytać co rodziły ostatnio u mnie w szpitalu.
A mam po mojej córci 2 koce właśnie takie grubsze nie wiem przypadkiem czy to nie te Hiszpańskie ???
Jeden mały 2 duży i mają 10 lat i dla synka też uzywałam ich i teraz chyba przyjdzie kolejne nich chować a nie widać że mają 10 lat :)

reklama
aaaa ja mam nadzieję,że jutro trochę nadbije z tymi zakupami!:-) Wy już gotowe, wyprane i spakowane - a ja w lesie:-( ale jutro nastawiłam męża,że mnie wiezie na zakupy i odcierpi swoje hehe.
MIałam w planach jechać po koniec przyszłego tygodnia - ale tak napadało śniegu,że się nie odważę chyba taki kawał jechać sama (zwłaszcza,że jeden samochód z napędem na tył a drugi stary gracior - nie posiada czegoś takiego jak zimowe opony) i po tym jak w zeszłym roku wywaliliśmy się na bok to się cykam troszku zimy...

Ola ja też ostatnie zakupy muszę zrobić ...
Jutro może spakuję w końcu tą torbę do szpitala :dry: Jakoś nie mam weny ....

to kilka moich ostatnich zdobyczy :-) w większości prezenty :
IMG_8995.jpgIMG_8996.jpgIMG_8997.jpgIMG_8999.jpgIMG_9000.jpgIMG_9001.jpg

Mini ale słodkie:-)

Kasiulka na jasne,że dla bab są lepsze ciuchy. Dla chłopaków wszystko niebieskie, białe, wszystko w takich stonowanych kolorach. A dla laseczek wszystko kolorowe, cukierkowe, a to sukieneczka, sweterek i inne cuda

reklama
Witam wszystkie mamusie
Powiem szczerze ze z doswiadczenia wiem ze lepiej zaczac zakupy dla dzidziusia jak najszybciej.W pierwszej ciazy czekalam i chcialam kupic wszystko w ostatnim trymestrze,jednak synkowi spieszylo sie na swiat i nie zdazylam:-:)-(,teraz jestem po raz kolejny w ciazy i zaczelam kupowac wszystko od samego poczatku,mysle ze jest to duzo lepsze rozwiazanie,takie zakupy sa super,te wszystkie male ubranka i cala reszta:happy2:a do tego kupujac po pare rzeczy kazdego miesiaca nie odczuje tego finansowo,a jednak wyprawka dla dziecka kosztuje nie malo...

Do góry